Jaunā māmiņa Jenny May atgūst spēkus ballītē
Slavenības
2011. gada 1. februāris, 06:09

Jaunā māmiņa Jenny May atgūst spēkus ballītē

Jauns.lv

Dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe (26) baudīja pirmo atpūtu pēc meitiņas Sāras piedzimšanas, apmeklējot karsto „Tropisko ballīti”, kas notika viesnīcā „Grand Palace Hotel”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai arī dziedātājas pirmajai atvasītei mēnesis apritēs 5. februārī, sestdien Jenny May pieņēma viesnīcas „Grand Palace Hotel” vadītāja Bernharda Loeva un viņa sievas Svetlanas uzaicinājumu apmeklēt ballīti tropu stilā – kaut pāris stundu aizmirst par sniegoto ziemu un iejusties vasarīgās noskaņās. „Tropu” apdzīvotājiem Maija ar dzīvesbiedru un meitiņas tēti Gati Babri pievienojās neilgi pirms pusnakts, neslēpjot, ka iziešana sabiedrībā nepieciešama relaksācijai un spēku papildināšanai.

„Godīgi sakot, biju domājusi, ka būs daudz grūtāk, bet, par laimi, ar visu tieku galā lieliski! Zinu, ka neliela izklaidēšanās un galvas izvēdināšana man dos jaunu lādiņu ikdienai – būt vēl labākai un laimīgākai mammai,” portālam kasjauns.lv teica Maija, piebilstot, ka meitiņas pieskatīšanu vecāku prombūtnē uzņēmusies viņas māsa Elīna. Tā kā mazulītei nostabilizējies savs ikdienas ritms, stundas, ko viņa pavada nakts mierā, jaunie vecāki nu varot plānot savām vajadzībām.

Atgādinām, ka Jenny May un Gata Babra meitiņa Sāra pasaulē nāca 5. janvāra naktī dzemdībās ūdenī Krimuldas pagasta ģimenes radību mājā „Harmonija”. Žurnāls „Kas Jauns” jau rakstīja, ka jaunie vecāki ļoti nopietni bija nodevušies bērna gaidību procesam un ģimenes dzemdībās mazulīti pasaulē nākam sagaidīja laukos, mierā un klusumā. Lai atvieglotu rūpes par bērniņu, Gatis izmantoja arī bērna kopšanas atvaļinājumu.

Ieva Valtere / Foto: Mārtiņš Ziders


Tēmas