Samanta Tīna pārsteigs ar sieviešu un vīriešu striptīzu
Slavenības
2011. gada 21. jūlijs, 08:01

Samanta Tīna pārsteigs ar sieviešu un vīriešu striptīzu

Jauns.lv

TV šova „O!kartes akadēmija” uzvarētāja Samanta Tīna Poļakova korporatīvās ballītēs sāks izrādīt jauno un pikantu koncertprogrammu ar sieviešu un vīriešu striptīzu.

Šobrīd gan Samanta Tīna gatavojas doties uz Itāliju, kur startēs TV dziesmu konkursā „Canzoni dal Mondo”. Uz Itāliju dziedātāja viena pati dosies jau 28. jūlijā, lai iepazītos ar apstākļiem, kā arī komandu, kura palīdzēs Samantai startēt konkursā. „Negribu nevienu ņemt līdzi, vienai ir simts un tūkstoš reizes labāk, jo tad neviens netvarsta un nerausta, un mierīgi varu nodoties muzicēšanai,” portālam kasjauns.lv atzīst Samanta Tīna.

Dalībai konkursā Samanta sagatavojusi Laras Fabiānas kompozīciju „Je’Taime” franču valodā, bet skatuves tērpa autore ir latviešu modes dizainere Indra Salceviča.

Starptautiskajā TV dziesmu konkursā pavisam piedalās 25 dažādu valstu jaunie dziedātāji. „Lai piedalītos konkursā, izturēju atlases kārtu. Tas ir sava veida „Jaunais vilnis”,” piebilst Samanta.

Kad dziedātāja pēc konkursa atgriezīsies Latvijā, pirmizrādi piedzīvos viņas jaunā šovprogramma, kurā uz skatuves būs redzams pikants sieviešu un vīriešu striptīzs. Taujājot, vai tad Samanta pati arī atkailināsies, dziedātāja noraida šādu iespēju, paskaidrojot, ka viņas uzdevums ar dziesmas palīdzību, ir atraisīt savas komandas dejotājas un dejotājus. „Tik pikanta koncertprogramma Latvijā vēl nebūs bijusi un to izrādīsim tikai korporatīvās ballītēs. Pikanto šovu varēs vērot tikai no 16 gadu vecuma,” atklāj dziedātāja.

Samantas Tīnas dziesma „Everybody loves”

Santa Sergejeva, Foto: Santa Sergejeva un Dmitrijs Kijonoks.