"Playboy" dibinātājs Hjū Hefners: Kristala meloja par mūsu intīmajām attiecībām
Slavenības
2011. gada 28. jūlijs, 09:50

"Playboy" dibinātājs Hjū Hefners: Kristala meloja par mūsu intīmajām attiecībām

Jauns.lv

Vīriešu dzīves stila žurnāla "Playboy" dibinātājs Hjū Hefners paziņojis, ka viņa bijusī līgava Kristala Herisa, kura pāris dienas pirms ieplānotajām kāzām izlēma šķirties, melojusi par abu intīmo dzīvi.

Kā vēstīts, 25 gadus vecā Herisa radio intervijā atzina, ka viņa nekad nav redzējusi savu līgavaini kailu un arī abu seksuālā dzīve bijusi vairāk nekā remdena. "Hefs nekad īsti nenoģērbās. Es nekad neesmu redzējusi viņu kailu," ķiķināja Herisa Hauarda Sterna raidījumā radiostacijā "SiriusXM".

"Hauarda Sterna raidījumā Kristala meloja par mūsu attiecībām, bet es nezinu, kādēļ," ar īso vēstījumu sociālā tīkla "Twitter" starpniecību apgalvoja Hefners.

"Kristala mani pārliecināja, ka dievina mani. Tie bija pirmie meli".

"Man Kristalas ir žēl. Šķiet, ka viņa ir pazudusi," divos citos vēstījumos rakstīja Hefners.

Herisa atklāja, ka visu attiecību laikā pārim tikai vienu reizi bijis sekss un arī tas "ildzis aptuveni divas sekundes". "Es vienkārši aizgāju. Hefs mani neuzvelk," sacīja Herisa.

Kādā citā intervijā Herisa sacīja, ka Hefneram vairāk patika maigoties uz dīvāna un vakaros skatīties filmas, piebilstot, ka, attiecībām progresējot, sekss "viņam nebija pirmajā vietā".

Kaut arī Herisa pameta Hefneru tikai jūnijā, viņš jau paziņojis par savu jauno draudzeni - 27 gadus veco Šīru Bekhardu.

LETA/Foto: Bulls Press