Holivudas zvaigžņu pāris Ambera Hērda un Džonijs Deps nolēmuši šķirt laulību
Džonijs Deps un Amanda Hērda vairs nebūs laulāts pāris.
Slavenības
2016. gada 16. augusts, 22:06

Holivudas zvaigžņu pāris Ambera Hērda un Džonijs Deps nolēmuši šķirt laulību

Jauns.lv

Holivudas zvaigžņu pāris Ambera Hērda un Džonijs Deps panākuši ārpustiesas vienošanos par viņu 18 mēnešus ilgušās laulības izbeigšanu, otrdien vēsta izklaides ziņu medijs TMZ. Aktrise pirms tam atsaukusi apsūdzības vardarbībā.

H ērda aizpildījusi tiesas dokumentus, atsaucot lietu par vardarbību un atsakoties no prasības, ar kuru Depam liegts viņai tuvoties. Abi vienojušies, ka Deps Hērdai maksās septiņus miljonus dolāru.

"Mūsu attiecības bija intensīvi kaislīgas un dažkārt nestabilas, bet mūs vienmēr saistīja mīlestība," paziņojumā TMZ un laikrakstam "Daily Mail" apliecināja pāris.

"Neviena no pusēm nekad nav nākusi klajā ar melīgām apsūdzībām finansiāla labuma dēļ. Nekad nav bijis nodoma nodarīt fizisku vai emocionālu kaitējumu. Ambera Džonijam nākotnē vēl visu to labāko."

Hērda finansiālos ieguvumus no šķiršanās ziedos labdarībai, teikts paziņojumā.

Trešdien pārim bija jāierodas Losandželosas Augstākajā tiesā, lai runātu par Depam noteiktā pietuvošanās aizlieguma pagarināšanu.

Hērda prasību atsaukusi ar nosacījumu, ka viņa nevar to iesniegt atkārtoti, norāda TMZ.

53 gadus vecais Deps iepazinās ar 30 gadus veco Hērdu, filmējoties 2011.gada filmā "The Rum Diary" ("Ruma dienasgrāmata"), un abi apprecējās 2015.gada februārī.

Kopš Hērda Depu apsūdzēja par viņas sišanu un telefona iemešanu sejā, aktierim tika dots rīkojums ar sievu nesazināties un no viņas uzturēties ne mazāk kā 90 metru attālumā.

LETA/Foto: Reuters/Scanpix/LETA, Vida Press