Džolija un Pits atzīmē jau otro kāzu gadadienu
Kāzu otro gadadienu Andželina Džolija un Breds Pits atzīmējuši klusu un mierīgi.
Slavenības
2016. gada 2. septembris, 05:34

Džolija un Pits atzīmē jau otro kāzu gadadienu

Jauns.lv

Ja jūs būtu Holivudas megazvaigznes Andželina Džolija un Breds Pits, kā jūs atzīmētu savu otro kāzu gadadienu?

Piepildot baseinu ar vēsu „Chateau Miraval rose” vīnu? Kalifornija šobrīd piedzīvo lielu sausumu un šī būtu eko draudzīga alternatīva, ja esat A-līmeņa slavenība. Vai varbūt 24 stundas no vietas veroties spogulī, kas ierāmēts 24 karātu zelta rāmī un dizianēts īpaši pēc jūsu pasūtījuma? Vai varbūt nolīgstot aktierus, kas izspēlē jūsu kāzu dienu, atsaucot atmiņā, kāda tā bija?

Šis Holivudas pāris mīl apdāvināt viens otru dārgām dāvanām, taču kāzu gadadienu aizvadījis klusi un piezemēti, bez liekām ārišķībām un pompozitātes. Slavenību žurnāla „Us Weekly” nonākusi informācija, ka Džolija un Pits kāzu gadadienas vakaru pavadījuši viesnīcā „Beverly Hills Hotel”. Šīs viesnīcas viesmīlīgās telpas jau vairāku gadu desmitu garumā iecienījušas kinozvaigznes. Tieši šeit savulaik leģendārā Vivjena Lī satika producentu, kas vēlāk iedeva viņai lomu filmā „Vējiem līdzi”. Šeit aizsākās Ketrīnas Hepbernas un Spensera Treisija mīlas stāsts. Savukārt Hovards Hjūzs – filmu producents un viens no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē – šo viesnīcu vispār dēvēja par savām mājām.

Saskaņā ar žurnāla „Us Weekly” rīcībā esošo informāciju, Džolija un Pits gadadienu atzīmējis tikai divatā, visus sešus bērnus atstājot auklīšu gādībā. „Viņi pavakariņoja un pavadīja nakti šajā viesnīcā, tas arī viss,” norāda zinātājs. „Nākamajā rītā viņi devās prom.”

Breds Pits un Andželina Džolija apprecējās 2014. gada 23. augustā savā Francijā esošajā īpašumā. Kāzas nebija lielas, tās apmeklēja vien pāra ģimene un tuvākie draugi. Žurnālisti par notikušajām kāzām uzzināja aptuveni nedēļu pēc tām. Drīz vien arī žurnālā „Hello!” varēja aplūkot ekskluzīvas fotogrāfijas no laulību ceremonijas. Džolija kāzu dienā bija tērpusies modes nama „Atelier Versace” līgavas kleitā un uzlikusi plīvuru, ko ar zīmējumiem rotājuši visi seši viņas un dzīvesbiedra Breda Pita bērni.

Breds Pits un Andželina Džolija apprecējās 2014. gada 23. augustā. Līgava kāzu dienā bija tērpusies modes nama „Atelier Versace” līgavas kleitā un uzlikusi plīvuru, ko ar zīmējumiem rotājuši visi seši viņas un dzīvesbiedra Breda Pita bērni.

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon
16


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press