Supermodele: perfekta āriene nepastāv
Slavenības
2012. gada 29. marts, 10:47

Supermodele: perfekta āriene nepastāv

Jauns.lv

Supermodele Lilija Koula paziņojusi, ka netic perfektas ārienes pastāvēšanai.

Supermodele un filmas "Imaginarium of Doctor Parnassus" ("Doktora Parnasa iedomu pasaule") aktrise atzīst, ka pagātnē pakļāvusies spiedienam vienmēr izskatīties labi, taču, kļūstot vecāka, sapratusi, ka neviens nav perfekts.

"Es neticu perfekcijai, es neticu, ka tā pastāv, un es neuzskatu, ka tā ir vajadzīga. Pagātnē esmu sevi pakļāvusi milzīgam spiedienam, esmu sev likusies pārāk kārna vai par daudz resna. Tas ir destruktīvs dzīvesveids," viņa teica automašīnu ražotāja "Hyundai" interaktīvajai reklāmas kampaņai uzņemtā filmā.

"Reklāmas var likt cilvēkiem domāt, ka viņi nav pietiekami labi, kamēr viņiem nepieder kāda konkrēta lieta vai viņi neizskatās kādā noteiktā veidā," piebilda modele.

Kaut arī Koulu bieži sadusmo fotogrāfi, kas fotosesiju laikā vēlas izmainīt viņas izskatu, modele kā pozitīvu piemēru min 2009.gadā mirušo Ērvinu Penu. "[Viņš] veica tik nelielas izmaiņas, kad piedalījos viņa fotosesijās," viņa sacīja. "Atceros, man tas šķita muļķīgi, taču, kad ieraudzīju negatīvus, sapratu, ka viņš trāpījis desmitniekā."

Koula un citas atpazīstamas personības piedalās kompāniju "Microsoft Advertising" un "Hyundai" veidotās reklāmas kampaņas ietvaros izveidotā personības testa "New Thinker's Index" pārbaudīšanā.

LETA/Foto: Bulls Press