Mailija Sairusa pārāk izdilusi. FOTO
Slavenības

Mailija Sairusa pārāk izdilusi. FOTO

Jauns.lv

Iznākot no viesnīcas Maiami, Mailija bija tērpusies augumam piegulošā melnā topiņā un gaišos mini šortiņos. Miniatūrais, apspīlētais apģērbs un uz augšu „copītē” saņemtie mati tikai vēl vairāk akcentēja dziedātājas trauslo augumu. Nevarēja neievērot, cik ļoti izspiedušies ir Mailijas atslēgas kauli!

Mailija Sairusa pārāk izdilusi. FOTO...
Iznākot no viesnīcas Maiami, nevarēja neievērot, cik ļoti izspiedušies ir jaunās dziedātājas un aktrises Mailijas Sairusas atslēgas kauli!
Iznākot no viesnīcas Maiami, nevarēja neievērot, cik ļoti izspiedušies ir jaunās dziedātājas un aktrises Mailijas Sairusas atslēgas kauli!

Mailija Sairusa pārāk izdilusi

Pēc dažām Maiami pavadītām dienām, dziedātāja atzinusi, ka viņai ir problēmas ar miegu. Sava „Twitter” mikrobloga lasītājiem viņa pastāstījusi, ka esot grūti adaptēties citā laika zonā un ļoti izjūtos šo trīs stundu laika starpību, kāda ir Floridai ar Kaliforniju.

Mailijas jauniegūtais slaidums ir intensīvu sporta nodarbību rezultāts. Viņa ik dienas apmeklē pilātes, dažkārt pat divas reizes dienā.

Jau paklīdušas baumas, ka Mailija cieš no ēšanas traucējumiem. Dziedātāja strikti noliegusi baumas par anoreksiju, norādot, ka cieš no alerģijas. Viņai esot glutēna un laktozes nepanesamība. Mailija necenšoties nomest svaru, bet gan ievēro veselīgu dzīvesveidu. Veselības dēļ nākas uzturā lietot pārtikas produktus, kas nesatur glutēnu.

Mailija strikti noliegusi baumas par anoreksiju, norādot, ka cieš no alerģijas. Viņai esot glutēna un laktozes nepanesamība.
Mailija strikti noliegusi baumas par anoreksiju, norādot, ka cieš no alerģijas. Viņai esot glutēna un laktozes nepanesamība.

Pēdējā laikā aizvien biežāk nākas saskarties ar tādiem terminiem kā „diēta bez glutēna” un „paaugstināts jutīgums pret glutēnu”. Ja cilvēks sajūtas noguris, pārēdies un miegains pēc pusdienās apēstas makaronu porcijas, mediķi norāda, ka iespējams viņam ir paaugstināta jutīgums pret glutēnu un vajadzētu samazināt to produktu daudzumu, kas šo vielu satur.

Glutēns nav kaitīga viela, to veido divi proteīni (gliadīns un glutenīns). Visvairāk tas atrodams graudaugos (kviešos, miežos un rudzos). Glutēns ir labs proteīna avots – gan savā dabiskajā formā, gan kā piedeva ēdiena ražošanas procesā. Glutēnu izmanto arī kā stabilizatoru, gatavojot kečupu vai saldējumu, taču reti, kad tas būs norādīts uz produkta iepakojuma. Lielākajai daļai cilvēku nav problēmu ar glutēna uzņemšanu un pārstrādāšanu organismā, taču pēdējā laikā aizvien vairāk pasaulē kļūst ļaužu, kuri ir jutīgi pret proteīnu. Viņiem ieteicams aizstāt glutēnu saturošus produktus ar citiem, lai neiedzīvotos nopietnās veselības problēmās.