Tiso kundzes vaska figūru muzejā Džoliju un Pitu vispēdīgi nošķir vienu no otra
Tiso kundzes muzejā Londonā nošķir Andželīnas Džolijas un Breda Pita vaska figūras.
Slavenības
2016. gada 22. septembris, 21:08

Tiso kundzes vaska figūru muzejā Džoliju un Pitu vispēdīgi nošķir vienu no otra

Jauns.lv

Pēc paziņojuma par Holivudas pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanos Tiso kundzes Vaska figūru muzejā Londonā nošķirtas aktieru figūras, kuras līdz šim bija izstādītas kopā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā ziņots, otrdien atklātībā nonāca ziņas, ka 41 gadu vecā Džolija pieprasījusi šķiršanos no 52 gadus vecā Pita, kā iemeslu minot nesamierināmas domstarpības. "Mēs ātri reaģējām uz vakardienas ziņām par Andželīnas Džolijas un Breda Pita attiecību izjukšanu un plāniem šķirties, atspoguļojot to mūsu eksponātos," sacīja Tiso kundzes muzeja pārstāvis. "Pāra vaska figūras, kuras tika izstādītas 2013.gadā, ir atdalītas un tagad atrodas cieņpilnā attālumā viena no otras."

"Andželīna ir Nikolas Kidmenas kompānijā, savukārt Breds Pits atrodas līdzās Morganam Frīmenam, ar kuru kopā spēlējis," norāda muzejs. Slavenību tenku portāls TMZ ziņo, ka, spriežot pēc tiesas dokumentiem, pāris pašķīries 15.septembrī un Džolija gatavojas cīnīties par aizbildniecību pār visiem sešiem abu kopīgajiem bērniem. Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā jau kopš 2004.gada.

LETA/Foto: Vida Press/LETA