Roberto uzvar cittautiešu ēdienu gatavošanā un izpelnās komplimentus
Itālu vakars Roberto Meloni pagatavojot itāļu ēdienus gūst uzvaru šovā.
2012. gada 28. septembris, 19:07

Roberto uzvar cittautiešu ēdienu gatavošanā un izpelnās komplimentus

Jauns.lv

Visu nedēļu TV šova „Gandrīz ideālas vakariņas” dalībnieki gatavoja internacionālus ēdienus un noslēguma raidījumā ar itāļu gardumiem pārspēja un uzvaru guva dziedātājs Roberto Meloni!

Nedēļas garumā tika baudīti libāņu ēdieni pie Hosama Abu Meri, čigānu ēdieni pie Rinaldo, krievu virtuve pie Natālijas Ābolas, igauņu ēdieni pie Lienes Stepenas un nu ar itāļu labumiem cienāja Roberto Meloni.

Šajā raidījumā izveidojās vēl nebijusi situācija, jo trīs dalībnieki - Hosams, Liene un Roberto - bija ieguvuši vienādu punktu skaitu - 38 punktus. Natālijai un Rinaldo bija jāizlemj galvenās balvas ieguvējs, un, lozējot tika noskaidrots, ka kruīza ceļojumā uz Stokholmu dosies Roberto.

Roberto kā vienmēr bija labā noskaņojumā un dalījās ar komplimentiem, apbrīnoja Lienes šarmu un nemitīgi runāja par mīlas tēmām. Arī ēdieni izteica mūziķa pozitīvo noskaņojumu, jo tos viņš gatavojis ar itāļu mīlestību. Pie galda katrs teica uzrunas un jaukus vārdus saņēma arī Roberto. Lienes tosts spēja pārsteigt namatēvu, viņa aicināja pacelt glāzes par pirmo itāli viņas dzīvē – Roberto Meloni.

Gatavot ēdienus Roberto palīdzēja draugi. Viņš taisnojās, ka grib viesiem pasniegt labāko, un itāļu draugs ir pieredzējis tiramisu gatavotājs. Bet arī pieredzējušiem pavāriem gadās misēkļi un Roberto pamanīja, ka galveno sastāvdaļu - maskarpones sieru - draugs ir aizmirsis izmantot. Uzkodas un pastas gatavošana Roberto veicās labāk un viņš bija priecīgs, ka ne tikai viesiem, bet arī pašam tā garšoja.

Itāļu vakara noslēgumā vakariņotāji nodziedāja itāļu dziesmu „Lasciate mi cantare” kopā ar dziedātāju Dzintaru Čīču. Dalībnieki atzina, ka Roberto uzvaru bija pelnījis, jo sajuta itāļu noskaņu un ēdieni bijuši visgardākie.

TV3 šovs „Gandrīz ideālas vakariņas” ciemos pie Roberto Meloni

Roberto un Jenny May jaunā video angliskā versija „Baila con migo”

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas viļņi” arhīva