Maikla Džeksona meita Parisa mēģinājusi izdarīt pašnāvību
15 gadus vecā Parisa Džeksone jau iepriekš bija ārstējusies no depresijas.
Slavenības
2013. gada 6. jūnijs, 09:20

Maikla Džeksona meita Parisa mēģinājusi izdarīt pašnāvību

Jauns.lv

Mirušā popmūziķa Maikla Džeksona meita Parisa trešdien tika hospitalizēta ASV Kalifornijas štatā pēc mēģinājuma izdarīt pašnāvību, pavēstīja ziņu avots Džeksonu ģimenē.

15 gadus vecā Parisa Džeksone uzrakstīja vēstuli par brīvprātīgu šķiršanos no dzīves un mēģināja pārgriezt labās rokas plaukstas locītavu ar gaļas cirvīti, kā arī iedzēra daudzas ibuprofēna tabletes, ziņoja slavenību interneta vietne TMZ.

Ģimenes ziņu avots informēja, ka Džeksone tika uz trim diennaktīm ievietota slimnīcas psihiatriskajā izolatorā un fiziski jūtas labi. Viņa ir cietusi no depresijas un jau agrāk domājusi par pašnāvību.

"Viņa mēģināja sagriezties. Šķiet, ka viņai tiešām vajadzīgs tēvs .. viņa agrāk ir ārstējusies depresijas dēļ, un šis savā ziņā ir īsts sauciens pēc palīdzības," sacīja ziņu avots.

Policija paziņoja, kas tās darbinieki ieradušies Džeksones mājoklī Losandželosas piepilsētā Kalabasasā "medicīniskas situācijas" dēļ, bet atteicās apstiprināt uz slimnīcu aizvestā cilvēka personību.

Parisas Džeksones vecmāmiņa Ketrina atzina, ka mazmeitai ir bijis īpaši grūti zaudēt tēvu, un aicināja respektēt Parisas un visas Džeksonu ģimenes privāto dzīvi.

"Mēs atzinīgi vērtējam visu cilvēku domas par Parisu šajā laikā un viņu respektu pret šīs ģimenes privāto dzīvi," paziņoja Parisas māte Debija Rova.

TMZ ziņoja, ka Džeksone bija piezvanījusi pašnāvību karstajai līnijai un runājusi ar cilvēku, kas pēc tam sazinājās ar ārkārtas situāciju dienestiem. Viņa tika iznesta no mājas ar nestuvēm.

BNS/Foto: Bulls Press