Skārleta Johansone saderinājusies ar franču draugu
Skārleta un Romēns uz ielas Parīzē.
Slavenības
2013. gada 5. septembris, 13:24

Skārleta Johansone saderinājusies ar franču draugu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Skārleta Johansone ir saderinājusies ar savu franču draugu Romēnu Doriaku divus gadus pēc šķiršanās no sava vīra Raiena Reinoldsa, paziņoja aktrises reklāmaģents.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Es varu apstiprināt, ka Skārleta un Romēns ir saderinājušies. Viņi nav izraudzījušies datumu laulībām," sacīja reklāmaģents Marsels Parizo, apstiprinot dažu mediju ziņas.

Doriaks, kurš medijos nosaukts par franču žurnālistu, pirms mēneša bildināja 28 gadus veco Johansoni, ziņoja žurnāls "People". "Viņi ir saderinājušies un ļoti laimīgi," žurnāls citēja kāda ziņu avota teikto.

Mediji arī ziņoja, ka Johansone un Doriaks kļuva par draugiem pirms apmēram 10 mēnešiem. Doriaks ir bijušais franču urbānās mākslas žurnāla "Clark" redaktors, bet pašlaik vada kādu radošās darbības aģentūru.

Johansone šonedēļ bija redzēta ar saderināšanās gredzenu, kurš bija "Art deco" stilā un ar dimantu, kad viņa Venēcijas kinofestivālā reklamēja savu jaunāko zinātniskās fantastikas filmu "Under the Skin" ("Zem ādas").

Johansone 2008.gadā apprecējās ar kanādiešu aktieri Raienu Reinoldsu, bet 2010.gadā viņi paziņoja, ka dzīvos atsevišķi, un 2011.gada jūlijā viņu laulība tika šķirta.


Johansone ir pazīstama arī kā politiska aktīviste. Pērn viņa ASV Demokrātu partijas nacionālajā konventā aicināja atkārtoti ievēlēt ASV prezidenta amatā Baraku Obamu.

BNS, Foto: Bulls Press