Slavenības
2013. gada 9. oktobrī, 12:03
"Mūsdienu Latvijas garša" noskaidro labāko Latvijas šefpavāru. FOTO
Latvijas šefpavāru konkurss raidījumā „Mūsdienu Latvijas garša” ir noslēdzies un zināms arī uzvarētājs – restorāna „Kaļķu vārti” šefpavārs Raimonds Zommers.
Raidījuma „Mūsdienu Latvijas garša” finālisti – Svetlana Riškova un Raimonds Zommers.
TV raidījuma „Mūsdienu Latvijas garša” trešajā sezonā piedalījās Latvijas labākie šefpavāri. Noslēgumā vislielāko punktu skaitu nopelnīja viesnīcas „Tallink” restorāna „Elements” šefpavāre Svetlana Riškova un restorāna „Kaļķu vārti” šefpavārs Raimonds Zommers. Spraigā finālcīņā uzvaru tomēr guva Raimonds. Talantīgais šefpavārs jau iepriekš dažādos Latvijas mēroga un starptautiskos konkursos ir guvis godalgotas vietas.
Noslēguma sēriju īpašā svētku atmosfērā visu trīs raidījuma sezonu dalībnieki un žūrijas locekļi, producente Elīna Doļģe, raidījuma vadītājs Ints Teterovskis un radošā komanda noskatījās Vecrīgā „BBārā”.
Raidījuma producente Elīna Doļģe un vadītājs Ints Teterovskis noslēguma pasākumā bija jautrā omā.
Pēc uzvarētāja paziņošanas tapa arī visu „Mūsdienu Latvijas garšā” iesaistīto cilvēku kopbilde.
„Mūsdienu Latvijas garša” sezonas noslēguma svinības
Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica