Skat, kā Dagmāra Legante atklājas svešiniekam. VIDEO
Dagmāra Legante izjokošanas raidījumā svešiniekam atklāja gan to, kad pasaulē nāks viņas otrs bērns, gan to, ka dzims meita.
Slavenības
2013. gada 5. novembris, 22:40

Skat, kā Dagmāra Legante atklājas svešiniekam. VIDEO

Jauns.lv

Izskatīgā bijusī TV šovu dalībniece, humoriste Dagmāra Legante, kas sarunās ar presi ir izvairīga par gaidāmo mazuli, svešiniekam izstāsta gan to, kad pasaulē nāks viņas otrais bērns, gan to, ka gaida otru meitu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

TV3 raidījuma „Tikai ar ielūgumiem” izjokošanas komanda notikušajā Rīgas modes nedēļā „uz muļķa” ķēra sabiedrībā zināmus ļaudis. Kāds jaunietis pasākumā uzsāka sarunas ar viņam svešiem sabiedrības krējuma ļaudīm, „uzmetoties” par čomu un iztincinot, kā tad sviežas pa dzīvi.

Izjokotāja nagos iekļuva Dagmāra Legante, mūziķis Markus Riva, dziedātājs Jānis Stībelis un uzņēmēja, modes pārzinātāja Gundega Skudriņa. Visatklātākā bija tieši Dagmāra Legante, kas sākumā, gan izteica tādas aizdomas, ka sarunu biedru nepazīst. Bet tad, uzzinājusi sarunu biedra vārdu, spēra vaļā kā no automāta – ka atvase pasaulē nāks jau šogad, ka dzims meita. Uzzinājusi, ka izjokota Dagmāra arī nebija neko pikta un atvadoties kamerām pat parādīja divus pirkstus V formā.

Dagmāra Legante ir precējusies ar uzņēmēju Normundu Celmiņu. Pirms trim gadiem pasaulē nāca viņu pirmā kopīgā meita – Šarlote.

Raidījums „Tikai ar ielūgumiem” izjoko Leganti, Stībeli, Rivu un Skudriņu


Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no raidījuma „Tikai ar ielūgumiem”, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva