Auto un tehnoloģijas
2023. gada 22. marts, 10:18

Auto ziņas: ar ko braukt kamēr auto ir remontā?

Jauns.lv

Līdztekus praktiskiem ieguvumiem, automašīnām diemžēl piemīt arī niķis iekļūt ceļu satiksmes negadījumos vai gūt bojājumus kā citādi. Labi, ja auto ir apdrošināts, taču ar ko braukt, kamēr tas ir remontā?

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Balcia Apdrošināšana" saviem klientiem piedāvā maiņas auto. 30 dienas ir garākais termiņš auto aizvietošanas termiņš Latvijas apdrošināšanas tirgū, un pamatots ar ilgākiem remontiem rezerves daļu trūkuma dēļ. Auto aizvietošanas izmaksas iekļautas apdrošināšanas polisē kā atsevišķa piemaksa pie prēmijas 21 līdz 40 eiro apmērā. "Balcia" ļauj izvēlēties trīs auto aizvietošanas veidus, kompaktklasi, vidējo vai elektrauto vai premium klasi. "Balcia Apdrošināšana" noslēgusi sadarbības līgumu ar elektroauto nomas kompāniju "OX Drive", kas izmanto "Tesla" markas automašīnas. Kā rāda "Balcia" apdrošināšanas portfeļa analīze, klienti labprāt izmanto premium vai elektro klases auto aizvietošanu.

foto: Ekrānuzņēmums
"Balcia" ļauj izvēlēties trīs auto aizvietošanas veidus, kompaktklasi, vidējo vai elektrauto vai premium klasi.

Ir  pat bijuši gadījumi kur klients ar elektroauto iekļuvis negadījumā un bijis pārsteigts ka piedāvājumā kā maiņas auto ir tieši "Tesla".