foto: Ieva Leiniša/LETA
Augusta beigās "Ikea" atvērs pirmo veikalu Igaunijā
Bizness un ekonomika
2022. gada 4. augusts, 14:15

Augusta beigās "Ikea" atvērs pirmo veikalu Igaunijā

Jauns.lv

25. augustā "Ikea" atvērs pirmo veikalu Igaunijā. Veikals 30 tūkstošu kvadrātmetru platībā atradīsies netālu no Tallinas, Kurnas ciematā, informē uzņēmuma pārstāvji.

Veikala klientiem vienuviet būs pieejami ap 9000 dažādu mājas labiekārtošanas risinājumu un interjera priekšmetu. Veikala telpās atradīsies arī Zviedru restorāns, kas vienlaicīgi varēs uzņemt aptuveni 400 klientus un servēs brokastu, pusdienu un vakariņu piedāvājumu, kā arī, protams, slavenās zviedru gaļas bumbiņas.

"Šodien sākam laika atskaiti līdz pirmā "Ikea" veikala atklāšanai Igaunijā. Tajā pircējiem piedāvāsim pilnu "Ikea" pieredzi – iedvesmojošas ekspozīcijas un ap 9000 dažādu preču, ko uzreiz iegādāties, zinošus darbiniekus, kas konsultēs klientus, kā arī bērniem – rotaļu zonu," saka "Ikea" vadītājs Baltijas valstīs Aians Striklends. 

Veikals būs atvērts katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00.

Līdz šim "Ikea" Igaunijā piedāvāja e-komercijas pakalpojumus, kā arī darbojās preču pasūtīšanas un saņemšanas punkts Tallinā un plānošanas studija Igaunijas otrajā lielākajā pilsētā Tartu. Igaunija bija viens no pirmajiem tirgiem, kurā "Ikea" savu darbību vispirms uzsāka digitāli.

2018. gads. Simtiem cilvēku atvēršanas dienā šturmē IKEA veikalu Rīgā

gallery icon
110

Ieskats jaunajā Rīgas IKEA lielveikalā

gallery icon
54