foto: Publicitātes
IKEA sāk tirgot rotaļlietu, ko radījusi 9 gadus veca meitene no Lietuvas
Meitenītes zīmētais zilais kaķis ir pārtapis īstā mīkstajā rotaļlietā.
Bizness un ekonomika
2021. gada 5. novembris, 10:51

IKEA sāk tirgot rotaļlietu, ko radījusi 9 gadus veca meitene no Lietuvas

Jauns.lv

IKEA veikalu plauktos visā pasaulē ir nonākusi rotaļlieta, kuras dizaina autore ir 9 gadus vecā Liepa no Lietuvas. Liepa uzvarējusi zīmējumu konkursā, kurā bija pieteikti 66 000 darbu, un nu viņas zīmētais zilais kaķis ir pārtapis īstā mīkstajā rotaļlietā, portālu Jauns.lv informēja uzņēmumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Es priecājos ieraudzīt savu zīmējumu kā rotaļlietu! Kaķis ir tieši tāds, kādu to uzzīmēju, ar visām neprecizitātēm, tāpēc vēl interesantāks," Liepa stāsta par pirmajiem iespaidiem, ieraugot gatavo rotaļlietu.

foto: Publicitātes
9 gadus vecās Liepas zīmējums.

SAGOSKATT kolekcijas rotaļlietas ir tapušas pēc bērnu zīmējumiem. Bērni no visas pasaules piedalījās sapņu rotaļlietu zīmējumu konkursā. Uzvarētājus izraudzījās IKEA žūrija Zviedrijā, un pēc viņu zīmējumiem tika radīta ierobežotā daudzumā pieejama rotaļlietu kolekcija. Pirmo reizi starp uzvarētājiem ir arī Baltijas valstu pārstāve.

foto: Publicitātes
SAGOSKATT kolekcijas rotaļlietas ir tapušas pēc bērnu zīmējumiem.

Šāgada kolekcijas autori ir pieci bērni. Bez Liepas starp uzvarētājiem ir mazie mākslinieki no ASV, Kanādas, Polijas un Krievijas. Liepa ir viena no jaunākajām konkursa uzvarētājām.

Kolekcijā ir arī rotaļlieta, kas veidota kā draudzīgs sendvičs, sunītis, kas līdzinās nāriņai, vēršacs un putns.

Tēmas