foto: REUTERS/SCANPIX
IKEA veikalam Tallinā darbiniekus meklē arī Latvijā; alga izsludinātajām vakancēm - 2700 eiro
Varbūt kādai vakancei atbilsti?
Bizness un ekonomika
2021. gada 16. aprīlis, 11:04

IKEA veikalam Tallinā darbiniekus meklē arī Latvijā; alga izsludinātajām vakancēm - 2700 eiro

Jauns.lv

IKEA uzsāk darbinieku atlasi veikalam Tallinā, šodien izsludinot septiņas vakances vadošiem amatiem. Uzņēmums aicina pievienoties mārketinga, pārdošanas, personālvadības, IT, dizaina vadītājus, kā arī personālu citām pozīcijām, portāls Jauns.lv uzzināja uzņēmumā. 

Uzņēmums meklē darbiniekus arī veikalam Latvijā. Šobrīd aktuālas ir vakances profesionāļiem mārketinga jomā, dizaineriem, klientu apkalpošanas, drošības un citiem speciālistiem, kas gatavi strādāt, lai palīdzētu radīt labāku ikdienu daudziem. Visas Latvijā izsludinātās vakances darbam Igaunijā apskatāmas šeit, un sludinājumu teksts liecina, ka piedāvātā alga ir vismaz 2700 eiro pirms nodokļu nomaksas. 

"Pašlaik mēs uzsākam darbinieku atlases procesu veikalam Tallinā. Pirmais solis ir funkcionālas vadītāju komandas izveide, kuri tālāk turpinās veidot savas komandas, pieņemot darbā speciālistus un darbiniekus. Pašlaik mēs meklējam mārketinga, pārdošanas, personālvadības, klientu attiecību jomas profesionāļus, kā arī darbiniekus IKEA Ēdināšanas nodaļai, IT, Interjera Komunikācijas un citiem departamentiem. Mēs aicinām pieteikties ikvienu, arī Latvijas iedzīvotājus, kuri būtu gatavi pārcelties, dzīvot un strādāt Igaunijā," saka Laura Lustika, IKEA Baltija Uzņēmuma kultūras un cilvēkresursu nodaļas vadītāja. 

Nākamo 12-16 mēnešu laikā uzņēmums turpinās izsludināt visas pieejamās pozīcijas darbam IKEA veikalā Igaunijā. 

Kā norāda Lustika, IKEA Baltijā piedāvā darbu dinamiskā mazumtirdzniecības vidē, personīgo izaugsmi, starptautiskas zināšanas, tāpat kā unikālu uzņēmuma kultūru ar Zviedrijas saknēm.