foto: Valery Sharifulin/TASS
Ja esi Krievijā un tev ir nauda. FOTO: Maskavā viesus gaida iespaidīgs restorāns ar skatu uz Kremli
Tūrisms
2020. gada 11. decembris, 10:00

Ja esi Krievijā un tev ir nauda. FOTO: Maskavā viesus gaida iespaidīgs restorāns ar skatu uz Kremli

Jauns.lv

Krievijas galvaspilsētā Maskavā, viesnīcā "Ritz-Carlton", atklāta pandēmijas laika estētikā veidota terase uz viesnīcas jumta, kur viesi var droši un izolēti no citiem ieturēt maltīti, vienlaikus skatoties uz Kremli un citām zīmīgām pilsētas vietām. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uz viesnīcas jumta uzstādīti burbulīši, kuros ne tikai nebūs auksti, bet tiks ierobežota saskarsme ar cilvēkiem no citām mājsaimniecībām, kas Covid-19 pandēmijas laikā tiek saukta par efektīvāko veidu, kā atgūt virsroku pār vīrusa nekontrolēto izplatību. 

Lepnas pusdienas ar skatu uz Kremli un Sarkano laukumu jeb - kā ar glanci paēst Maskavā

Krievijas galvaspilsētā Maskavā, viesnīcā "Ritz-Carlton", atklāta pandēmijas laika estētikā veidota terase uz viesnīcas jumta, kur viesi var droši un izolēti ...

gallery icon
15

Kā liecina informācija viesnīcas mājaslapā, cenas šajā restorānā nav kosmiskas, tomēr arī ne zemas. Piemēram, lētākā uzkoda - kūpinātu sakņu dārzeņu humuss maksā 8,5 eiro, bet dārgākā antipasti uzkodu plate -  22,5 eiro. Salātus tur var nobaudīt par 10-20 eiro porcijā, bet lētākas ir zupas, kuru cena nepārsniedz 10 eiro atzīmi.

Rocīgākie viesi par 112 eiro var apēst 50 gramus augstākās kvalitātes krievu stores kaviāra, ko pasniedz ar tradicionālajām pankūkām, krējumu, paipalu olu, kaperiem un šalotu sīpoliem, bet par teju 250 eiro var nobaudīt dažādu jūras velšu izlasi.

Kā zināms, arī Krievija smagi cietusi no Covid-19 pandēmijas un tās radītajām sekām. Diennakts laikā atklāto gadījumu skaits strauji tuvojas 30 000 atzīmei, bet ik dienas mirst vairāki simti cilvēku.

Kopā mūsu austrumu kaimiņvalstī saslimuši vairāk nekā 2 miljoni jeb - vairāk nekā Latvijā ir iedzīvotāju.   

Krievija un Covid-19. Pandēmijas realitāte fotogrāfijās

Krievijā Covid-19 inficēto skaits jau pārsniedzis divus miljonus, proti, mūsu austrumu kaimiņvalstī infekcija skārusi vairāk cilvēku, nekā visā Latvijā ir ...

gallery icon
43

Vingrošana un barokameras - kā rehabilitē Covid-19 pacientus Krievijā

Jau kopš pandēmijas pirmā viļņa Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā darbojas rehabilitācijas kurss cilvēkiem, kuri izslimojuši Covid-19, bet aizvien nejūtas labi. Šeit ...

gallery icon
18