foto: Juris Rozenbergs
Ceļotmīlētāji pulcējas īpašā White Party
Klātesošie vērīgi klausījās ceļojumu platformas Travel Advantage vadītāja uzrunu.
Tūrisms
2020. gada 11. augusts, 10:33

Ceļotmīlētāji pulcējas īpašā White Party

Jauns.lv

Ceļojumu platforma Travel Advantage ar vērienu sarīkojusi īpašu pasākumu White Party, kurā pirmo reizi vienuviet tikās platformas biedri no Baltijas valstīm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Juris Rozenbergs
Pasākumā valdīja pozitīvisms un svētku noskaņa.

White Party jeb Baltā ballīte notika Drifta hallē – iekārtojums tur bija baltos toņos, arī viesi nāca, baltā satērpušies. Vakara pirmajā pusē notika prezentējošā daļa, tajā Travel Advantage pārstāvis Mareks iepazīstināja klātesošos ar platformas līdzšinējiem sasniegumiem, kā arī izklāstīja nākotnes mērķus un iespējas ikvienam Travel Advantage biedram un viesim: “Cilvēkiem ir jāsaprot, ka ceļot ir kļuvis daudz ērtāk, lētāk un pieejamāk, neraugoties uz to, ka pasaulē aizvien plosās koronavīruss. Jau šobrīd mēs apzinām tās vietas, uz kurām ir atļauts atkal ceļot. Travel Advantage platformā ir dažnedažādas priekšrocības, bet galvenā no tām – ceļošana par vairumtirdzniecības cenām,” paskaidroja uzņēmuma pārstāvis.

foto: Juris Rozenbergs
Uzņēmuma pārstāvis Mareks neslēpa prieku par sirsnīgo atmosfēru White Party: “Gribēju, lai kluba biedriem un viesiem šis vakars paiet labās emocijās, un, kā saku es pats, jebkurš pasaules bizness balstās tikai uz labām emocijām. Zinu, ka mums ir izdevies tās radīt visiem White Party apmeklētājiem.”

Uzņēmējs uzsver, ka ikviens var būt Travel Advantage biedrs vai viesis: “Mūsu komanda kļūst aizvien plašāka. Tie, kuri piedalās Travel Advantage platformā, ir dažnedažādāko jomu pārstāvji – gan ārsti, gan juristi, gan radošo jomu pārstāvji. Visus mūs vieno tas, ka mums patīk ceļot. Liekam akcentu uz to, ka varam ceļot pa visu pasauli nepārmaksājot. Mūsu platformas ceļotājiem piedāvā lētākās cenas, jo esam maksimāli atbrīvojušies no visiem starpniekiem. Mēs ejam uz priekšu, attīstāmies, arī koronavīrusa parādīšanās pasaulē un Latvijā nebūs šķērslis ceļojumu platformas Travel Advantage attīstībai un tuvāku un tālāku mērķu sasniegšanai. Mēs jau šobrīd veicam uzkrājumus mūsu ceļojumiem.”

foto: Juris Rozenbergs
Drifta halles plašās telpas bija sapostas atbilstoši pasākuma tematikai.

“Ļoti ceru, ka šāda Travel Advantage biedru un viesu kopā sanākšana būs ikgadējs pasākums. Šeit pie mums ciemos atbraukuši viesi ne tikai no kaimiņvalstīm, bet arī no Eiropas un Dubaijas. Ja kāds meklē veidu, kā socializēties, Travel Advantage platforma ir iespēja gūt ne tikai iespējas lētākai ceļošanai, bet arī veidot jaunas draudzības,” vērojot sirsnīgo atmosfēru White Party, teica uzņēmuma vadītājs. Būt par kluba biedru – tā ir daudzu biznesu nākotne, tostarp arī tūrismā. Travel Advantage kluba biedriem piedāvā rezervācijas platformu par vairumtirdzniecības cenām.

foto: Juris Rozenbergs
Izklaidējošajā daļā Travel Advantage viesi un biedri plašajā Drifta halles teritorijā baudīja vasarīgu atpūtu mūzikas pavadījumā – gan malkojot atspirdzinošus dzērienus, gan pavadot laiku sirsnīgās sarunās.
foto: Juris Rozenbergs
Vakara izklaidējošajā daļā klātesošie vēroja uguns šovu.

Travel Advantage biedre Inguna Cencipere: “Es ceļoju par vairumtirdzniecības cenām”

Ceļojumu platformas Travel Advantage biedre Inguna Cencipere, kuras ikdienas pamatnodarbošanās ir reklāmas joma TOPradio, stāsta par priekšrocībām, kuras sākusi izmantot, iesaistoties šajā ceļojumu platformā.

foto: Juris Rozenbergs
Inguna Cencipere – centrā.

“Mani interesē viss, kas ir jauns. Pirms iestāšanās šajā ceļojumu aģentūrā es skatījos, cik jauns ir šis produkts. To iepazīstot, sapratu, ka šī ceļošanas platforma ir ļoti izdevīga arī man, sapratu, ka tur paveras plašas iespējas, jo mana kaislība ir ceļošana. Kamēr pasaulē vēl plosās Covid-19, es neceļoju, to darīt esmu ieplānojusi gada beigās vai nākamā gada sākumā. Šajā klubā ir iespēja būt aktīvam, arī neceļojot, bet uzkrājot punktus laikam, kad ceļošana būs drošāka. Tiem, kuri vēlas pievienoties šai ceļotāju platformai, iesaku atnākt uz prezentāciju, sazinoties ar mani. Prezentācijā tiks izstāstīta šīs platformas darbība un plašākas iespējas ikvienam Travel Advantage viesim, kurš varēs nokļūt arī platformas biedru sarakstā,” skaidro Inguna.

foto: Juris Rozenbergs
Viesi bija tērpušies baltā.
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās