foto: Publicitātes
"airBaltic" atsāk tiešos lidojumus uz Štutgarti
Līdz 2020. gada augusta beigām "airBaltic" plāno savienot Baltiju 69 maršrutos.
Bizness un ekonomika
2020. gada 6. augusts, 11:05

"airBaltic" atsāk tiešos lidojumus uz Štutgarti

Jauns.lv

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" no 7. augusta atsāks tiešos lidojumus starp Rīgu un Štutgarti Vācijā. Lidojumi ar Airbus A220-300 lidmašīnām tiks veikti divas reizes nedēļā. Papildus tam 5. augustā lidsabiedrība atjaunojusi lidojumus starp Tbilisi Gruzijā un Rīgu.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mēs cieši sadarbojamies ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī esam elastīgi, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Katru nedēļu mēs pievienojam jaunus galamērķus un piedāvājam papildu lidojumus uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem. Atjaunotais savienojums starp Štutgarti un Rīgu piedāvās lieliskas ceļošanas iespējas no Baltijas un Vācijas."

Līdz 2020. gada augusta beigām "airBaltic" plāno savienot Baltiju 69 maršrutos. Šobrīd "airBaltic" veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un iecienītiem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu "airBaltic" lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

Mūsu pasažieru drošība un veselība ir mūsu galvenā prioritāte. Esam ieviesuši stingrus drošības pasākumus, kā arī mūsu lidojumus organizējam, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem "airBaltic" lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

airBaltic cieši sadarbojas ar atbildīgajām institūcijām, sekojot līdzi situācijai, kā arī ir elastīga, lai vajadzības gadījumā pielāgotu lidojumu grafiku. Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem "airBaltic" veselības aizsardzības pasākumiem, aicinām apmeklēt airBaltic mājaslapu: https://www.airbaltic.com/lv/veselibas-aizsardziba.