foto: REUTERS/SCANPIX
No jūlija "airBaltic" piedāvās jaunus biļešu veidus
Tūrisms
2020. gada 20. jūnijs, 22:18

No jūlija "airBaltic" piedāvās jaunus biļešu veidus

Jauns.lv / LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" jūlijā pasažieriem piedāvās jaunus biļešu veidus - "Green", "Green Plus", "Green Classic" vai Biznesa klases,  informēja uzņēmuma pārstāve Alise Briede.

"airBaltic" ir uzlabojusi "Green" un "Green Classic" biļešu veidus, kas pašreiz zināmas kā "Pamata" un "Premium" biļetes. "airBaltic" piedāvās arī jaunu biļešu veidu - "Green Plus", kas piemērots tiem, kuri meklē zemākās cenas, bet kuriem nepieciešama arī reģistrētās bagāžas vienība, kas iekļauta rezervācijā.

Biznesa klases biļešu piedāvājums nodrošinās tās pašas priekšrocības, kas bija pieejamas līdz šim, tostarp, augstākā līmeņa pakalpojumus lidostā, atpūtas telpās, maltītes un dzērienus lidojuma laikā, pilnīgu elastību un citas ērtības visa ceļojuma laikā. 

Papildus tam, lai atvieglotu pasažieru ceļošanas pieredzi, lidsabiedrība lielākajā daļā maršrutu ir samazinājusi reģistrētās bagāžas vienības cenas līdz 25%.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka lidsabiedrība turpina uzlabot un pielāgot savu biznesa modeli "šī brīža realitātei, kurā ir svarīgi nodrošināt pasažieriem lielāku elastīgumu ceļojuma plānos, lai klienti justos pārliecināti, iegādājoties biļetes". 

"Mēs pastāvīgi pārskatām un uzlabojam visas produktu dimensijas, un nodrošinām pakalpojumus, kas balstīti uz klientu vajadzībām," pauda Gauss. 

Pasažieriem, kuri jau ir veikuši rezervācijas, tiks piemērotas attiecīgā jaunā biļešu veida noteikumi un uzlabojumi.

"airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 503,281 miljons eiro, kas ir par 23,1% vairāk nekā 2018.gadā, taču kompānija cieta zaudējumus 7,729 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš. 

Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.