foto: Publicitātes
"airBaltic" kopš lidojumu atsākšanas pārvadājusi vairāk nekā 27 000 pasažieru
Šajā periodā populārākie maršruti bijuši no Frankfurtes, Oslo un Amsterdamas uz Rīgu.
Bizness un ekonomika
2020. gada 16. jūnijs, 13:16

"airBaltic" kopš lidojumu atsākšanas pārvadājusi vairāk nekā 27 000 pasažieru

Jauns.lv / LETA

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" pēdējās četrās nedēļās kopš lidojumu atsākšanas uz un no Baltijas valstu galvaspilsētām pārvadājusi vairāk nekā 27 000 pasažieru. Katru nedēļu pārvadāto pasažieru skaits turpina palielināties.

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Mūsu galvenais mērķis ir savienot Baltiju ar pasauli, un mēs ar prieku atjaunojam lidojumus uz lielākajiem Eiropas biznesa centriem, kā arī iecienītiem atpūtas galamērķiem. Mēs esam šeit, lai turpinātu nodrošināt labāko savienojamību uz un no Baltijas reģiona, īstenojot pielāgoto Destination 2025 CLEAN biznesa plānu."

Šajā periodā populārākie maršruti bijuši no Frankfurtes, Oslo un Amsterdamas uz Rīgu. "airBaltic" arī pakāpeniski atjauno lidojumus uz dažādiem saulainiem atpūtas galamērķiem. Starp tiem airBaltic visvairāk rezervācijas saņēmusi lidojumiem uz Dubrovniku, Splitu, Romu un Nicu.

Šobrīd "airBaltic" veic tiešos lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Berlīni, Kopenhāgenu, Diseldorfu, Frankfurti, Hamburgu, Helsinkiem, Minheni, Oslo, Parīzi, Tallinu, Vīni un Viļņu. Lidsabiedrība pakāpeniski arī atjauno reisus no Rīgas uz Dubrovniku, Rijeku un Splitu Horvātijā, Barselonu Spānijā, Nicu Francijā, Larnaku Kiprā, kā arī uz Romu, Katāniju un Milānu Itālijā un citiem galamērķiem.