foto: Publicitātes
"Toyota" uz ceļa bez maksas sniegs palīdzību darbiniekiem pirmās nepieciešamības pakalpojumu jomā
Iniciatīvas mērķis ir sniegt atbalstu tiem cilvēkiem, kuri veic nenovērtējamu darbu ar koronavīrusu saistītajā ārkārtas situācijā, – medicīnas, glābšanas dienestu un policijas darbiniekiem.
Auto un tehnoloģijas
2020. gada 5. maijs, 10:51

"Toyota" uz ceļa bez maksas sniegs palīdzību darbiniekiem pirmās nepieciešamības pakalpojumu jomā

Jauns.lv

"Toyota" sadarbībā ar "Roheline Laine" ("Green Wave") no 1. maija piedāvā bezmaksas palīdzību uz ceļa visiem policijas, medicīnas un glābšanas dienestu darbiniekiem, kuriem piederToyota transportlīdzeklis un kuri ir iesaistīti Covid-19 pandēmijas ierobežošanā. Bezmaksas24/7 palīdzība uz ceļa tiek piedāvāta visiem "Toyota" īpašniekiem, kas ir pirmās nepieciešamības pakalpojumu jomas darbinieki cīņā ar Covid-19, neatkarīgi no automobiļa vecuma vai nobraukuma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Toyota Baltic AS" Mārketinga daļas vadītājs Mareks Maide (Marek Maide) norāda, ka diennakts palīdzībā ietilpst tieša palīdzība uz ceļa, konsultēšana pa tālruni un transportlīdzekļa transportēšana līdz tuvākajam oficiālajam "Toyota" remonta/mazumtirdzniecības centram. Palīdzība tiek sniegta dažādās situācijās, piemēram, ja auto ir “mīksta” riepa vai beigusies degviela, izlādējies akumulators vai pazaudēta aizdedzes atslēga, vai tā aizmirsta automobilī.

“Šīs iniciatīvas mērķis ir sniegt atbalstu tiem cilvēkiem, kuri veic nenovērtējamu darbu ar koronavīrusu saistītajā ārkārtas situācijā, – medicīnas, glābšanas dienestu un policijas darbiniekiem. Mūsu visu drošībai ļoti svarīga ir pārliecība, ka viņi šajā krīzes laikā veiksmīgi sasniedz savu mērķi un viņiem tiek nodrošināta mobilitāte,” atzīmē Maide.

Šī iniciatīva uzsākta sadarbībā ar Baltijas valstu palīdzības uz ceļa partneri "Green Wave". “Visi atbilstošie pirmās nepieciešamības pakalpojumu jomā strādājošie var saņemt vajadzīgo palīdzību, jebkurā laikā zvanot uz bezmaksas tālruņa numuruLatvijā 8000 44 11 un nosaucot atslēgvārdu, kas tiks paziņots slimnīcu un glābšanas dienestu darbiniekiem. Mūsu atsaucīgie operatori nodrošinās, ka tiek sniegtanepieciešamā palīdzību,” paskaidroja "Green Wave" ģenerāldirektors Martins Necs (Martin Netz).

Laikā, kad visa pasaule cīnās ar koronavīrusa pandēmiju, uzņēmums "Toyota Motor Europe", tā rūpnīcas un attiecīgo valstu mārketinga un pārdošanas uzņēmumi un citas "Toyota" organizācijas Eiropā ir spontāni uzņēmušās iniciatīvu un dažādos veidos reaģējušas uz apkārtējās sabiedrības vajadzībām, pirmām kārtām atbalstot veselības aprūpes un neatliekamās palīdzības dienestus un to darbiniekus.

Piemēram, palīdzība tiek sniegta, gan nodrošinot simtiem transportlīdzekļu pieejamību tādām organizācijām kā Sarkanais Krusts un citām bezpeļņas un sabiedriskām organizācijām, gan daloties ar "Toyota" ražošanas sistēmas zināšanām, gan ar tehniskajām zināšanām, tādējādi palīdzot slimnīcām labāk veikt personāla sadali, tikt galā ar papildu darba slodzi un uzstādīt medicīnisko aprīkojumu vai savest kārtībā slimnīcas gultas.

"Toyota" bezmaksas palīdzība uz ceļaatbalsta pirmās nepieciešamības pakalpojumu jomās ar Covid-19 strādājošos, kuri cīnās sabiedrības labā. Pakalpojums attiecas uz medicīnas darbiniekiem (ārstiem, medicīnas māsām, feldšeriem, farmaceitiem vai citiem medicīnas darbiniekiem, tostarp privātās medicīnas jomas mediķiem), policijas darbiniekiem (policistiem, policistu palīgiem, pašvaldības policistiem, citiem policistiem) un glābšanas dienestu darbiniekiem (glābējiem, ugunsdzēsējiem, neatliekamās medicīniskās palīdzības darbiniekiem vai citiem glābšanas dienestu darbiniekiem). Pakalpojums tiek sniegts bez maksas no 2020. gada 1. maija līdz 31. augustam. Vairāk informācijas www.toyota.lv/helping-helpers

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās