foto: Publicitātes
Jaunos "aifonus" Rīgā izķer zibenīgi
"Pusnakts zaļais" esot īpaši iecienīts.
Bizness un ekonomika
2019. gada 1. oktobris, 09:47

Jaunos "aifonus" Rīgā izķer zibenīgi

Jauns.lv

Pirmajās trīs Apple jaunāko viedtālruņu modeļu tirdzniecības dienās aizvadītajā nedēļas nogalē pārdoti visi iPhone 11 Pro Max, kā arī lielākā daļa viedtālruņu iPhone 11 un 11 Pro, ko iespējams iegādāties LMT klientu centros Rīgā un ierobežotā skaitā arī citviet Latvijā, portālu Jauns.lv informēja tirgotāja pārstāvji.

Izvēloties jaunā viedtālruņa korpusa krāsu, pircēji devuši priekšroku melnas krāsas ierīcēm, kam seko viedtālruņi zaļā, pelēkā, zelta un sarkanā krāsā. Visretāk pircēji izvēlas dzeltenas krāsas tālruņus. Izvēlei tiek piedāvāti arī balti, sudraba krāsas un violeti korpusi. Raugoties pa atsevišķām modeļu grupām, absolūtie pircēju favorīti ir pusnakts zaļie, kosmiski pelēkie un zelta 11 Pro Max, kas ir vispieprasītākie modeļi jauno iPhone viedtālruņu klāstā. 

Jaunais "iPhone 11" nonāk pie pircējiem Latvijā

gallery icon
115

“Šis ilgi gaidītais Apple produkts ir ar uzviju attaisnojis fanu gaidas – jau kopš piektdienas, kad tika uzsākta jauno iPhone 11 pārdošana, interese ir bijusi neatslābstoša. 11 Pro Max atzinīgi novērtējuši pat profesionāli fotogrāfi, atzīstot, ka ar šo kameru uzņemtos attēlus var bez bažām publicēt jebkuros kanālos. Lielā pieprasījuma dēļ pašlaik 11 Pro Max izvēles iespējas ir ierobežotas, taču jau tuvākajās dienās veikalu plauktos nonāks jauni viedtālruņu papildinājumi, lai tos varētu iegādāties ikviens šī izcilā zīmola cienītājs,” saka LMT "Retail & Logistics" valdes priekšsēdētājs Rinalds Kalniņš. 

"iPhone 11 Pro" un "iPhone 11 Pro Max" prezentācija

Otrdienas vakarā Kalifornijā notika "Apple" jaunāko veikumu prezentācija - sabiedrībaa tika iepazīstināta ar "iPhone 11 Pro" un "iPhone 11 Pro ...

gallery icon
28