foto: LETA
"Arēna Rīga" spējusi būtiski palielināt gan apgrozījumu, gan peļņu
"Arēna Rīga".
2019. gada 14. aprīlis, 16:15

"Arēna Rīga" spējusi būtiski palielināt gan apgrozījumu, gan peļņu

Jauns.lv / LETA

Multifunkcionālā halle "Arēna Rīga" pērn strādāja ar 5,851 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 22,9% vairāk nekā gadu iepriekš, bet peļņa pieauga par 34,4% un bija 1,702 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vadības ziņojumā norādīts, ka pērn "Arēna Rīga" apgrozījuma pieauguma pamatā ir pasākumu un apmeklētāju skaita pieaugums, kā arī turpināta kompānijas attīstība, papildu ienākumu radīšana un izdevumu optimizācija.

Tāpat aizvadītajā gadā "Arēna Rīga" turpināja investīcijas ēkas infrastruktūrā ar mērķi nodrošināt tās atbilstību mūsdienīgas, daudzfunkcionālas arēnas prasībām.

Pēc vadības ziņojumā minētā, "Arēna Rīga" nākamajā finanšu gadā plāno turpināt iepriekšējos gados iesāktās investīcijas ēkas tehniskā stāvokļa un infrastruktūras attīstībā. Tāpat plānots investēt sporta pasākumu tehniskajā nodrošinājumā, lai atbilstu Kontinentālās hokeja līgas un Starptautiskās hokeja federācijas jaunākajām prasībām.

2017.gadā "Arēna Rīga" apgrozījums bija 4,761 miljons eiro, kas ir par 4,5% vairāk nekā 2016.gadā, bet peļņa pieauga par 0,2% un sasniedza 1,266 miljonus eiro.

Kompānija reģistrēta 2005.gada janvārī, un tās pamatkapitāls ir 16,221 miljons eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir "Glesum Investments".