foto: LETA
Paziņots oficiālais iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" atklāšanas datums
Daudzfunkcionālā tirdzniecības centra "Akropole" būvniecība.
Bizness un ekonomika
2019. gada 14. marts, 09:54

Paziņots oficiālais iepirkšanās un izklaides centra "Akropole" atklāšanas datums

Jauns.lv

Jaunais iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole" durvis apmeklētājiem vērs 4. aprīlī, portājam Jauns.lv vēsta Līga Andžāne, "Akropole Rīga" komunikācijas konsultante. Teju 170 nomnieku vidū ir gan modes un dzīvesstila preču veikali, kuros pārstāvēti ne tikai Latvijā jau iecienīti, bet arī jauni un vēl nebijuši zīmoli, gan dažādu pakalpojumu sniedzēji, restorāni un kafejnīcas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā norāda "Akropole Rīga" vadītājs un "Akropolis Group" valdes loceklis Kaspars Beitiņš, "Akropole" būs viens no modernākajiem iepirkšanās un izklaides centriem Baltijā, kas apmeklētājiem piedāvās jaunu iepirkšanās pieredzi, kā arī daudzveidīgas atpūtas iespējas.

"Jau pavisam drīz, 4. aprīlī, ikviens varēs atklāt ilgi gaidīto iepirkšanos un atpūtu "Akropolē", vienlaikus izbaudot jaunākās tendences arhitektūrā un interjerā, kas meistarīgi apvienotas ar bijušās Kuzņecova porcelāna un fajansa fabrikas vēsturisko mantojumu. Būsim gandarīti, ja "Akropole" kļūs par iekārojamu galamērķi ikvienam rīdziniekam un pilsētas viesim."

Tā Rīgā top 200 miljonu vērtais tirdzniecības centrs - milzis "Akropole"

Jau vēstījām, ka 2016. gada 29.novembrī sākās daudzfunkcionālā tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" Maskavas ielā 257 būvniecībai. Tirdzniecības un izklaides ...

gallery icon
29

"Akropolē" tiks atvērts Baltijā pirmais multizīmolu veikals "Van Graaf", Latvijā pirmais modes preču veikals "Oysho", apavu veikals "Deichmann", kā arī pirmais sporta preču veikals "USC". Tieši šeit būs atrodami visplašākie zīmolu "Zara" un "Reserved" veikali Latvijā, kā arī pirmais zīmola "River Island" veikals, kas piedāvās kolekciju arī vīriešiem. Plašais ēdinātāju klāsts vairāk nekā 30 restorānos un kafejnīcās nodrošinās daudzveidīgu garšu piedāvājumu, sākot no franču, itāļu un beidzot ar dažnedažādiem austrumu ēdieniem. Gardēžus iepriecinās Latvijā pirmie restorānu ķēdes "Grill London" un "Paslēptās receptes" restorāni, klasiskie Ziemeļamerikas ēdieni, tex mex virtuve un citu valstu gardumi būs nobaudāmi izklaides zonas "O’Learys" restorānā, franču maiznīca un konditoreja "Thierry" ik dienu kārdinās ar svaigi ceptas maizes smaržu, savukārt "Ali Chocolate" - ar izsmalcinātiem, pašu gatavotiem gardumiem no šokolādes.

Ikdienai un svētkiem nepieciešamos pirkumus varēs veikt elegantā un plašā "Maxima XXX" veikalā, savukārt autovadītāju ērtībai pie iepirkšanās centra būs pieejama plaša stāvvieta 2300 automašīnām.

Tirdzniecības un izklaides centra "Akropole" spāru svētki

Jauno tirdzniecības un izklaides centru "Akropole" plānots atvērt 2019. gadā. Tā kopējā platība būs 98 000 kvadrātmetru, no kuriem aptuveni ...

gallery icon
43

Jaunajā iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" tiks atklāts Latvijā pirmais un Baltijā līdz šim lielākais un modernākais Igaunijas kinoteātru ķēdes "Apollo Kino" kinoteātris, kura izveidē kaimiņvalsts kino tirgus līderi investējuši 7 miljonus eiro. Tajā būs deviņas kinozāles ar kopumā 1140 sēdvietām, tostarp divas kinorestorāna zāles un pirmā IMAX auditorija Latvijā. Skatītāji varēs izbaudīt jaunākās skaņas un attēla kvalitātes tehnoloģijas īpaši ērtos, Itālijā ražotos krēslos, bet abās kinorestorāna auditorijās ēdienus un dzērienus seansa laikā varēs pasūtīt un baudīt turpat pie galdiņiem. Uzkodas un dzērienus pasūtīt varēs arī īpaši komfortablajās, ar galdiņiem aprīkotajās Zvaigžņu sēdvietās, kas atradīsies piecu citu kinozāļu augšējās rindās.

"Akropole" būs vienīgais iepirkšanās centrs Latvijā, kurā, neatkarīgi no gada laika, būs pieejama plaša slidotava kā hokeja treniņu un spēļu rīkošanai, tā ledus šovu un slidošanas baudīšanai. Apmeklētāji brīvo laiku varēs kvalitatīvi pavadīt arī jaunajā "O’Learys" izklaides centrā, kas piedāvās boulingu, biljardu, dažādu sporta spēļu simulatorus, interaktīvu klinšu kāpšanas sienu un citas aizraujošas iespējas. Tāpat "Akropolē" atradīsies modernākā "Lemon Gym" sporta zāle un būs pieejamas daudzveidīgas izklaides un atpūtas iespējas bērniem, tostarp āra rotaļu laukumā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Jau ziņots, ka "Akropole" ir viens no pēdējo gadu apjomīgākajiem būvprojektiem Latvijā, un kopējās investīcijas projekta realizācijā, ieskaitot transporta infrastruktūras izveidi un apkārtnes uzlabošanu, sasniedz nepilnus 180 miljonus eiro. Iepirkšanās centra un biroju ēkas kopējā platība ir 98 tūkstoši kvadrātmetru, no kuriem 90 tūkstoši kvadrātmetru būs atvēlēti tirdzniecībai, bet pārējais - biroju telpām.