HTC un Microsoft atklāj pirmo kopīgo Windows 8 tālruni
Divi jauni telefoni Windows un HTC piekritējiem.
Auto un tehnoloģijas
2012. gada 20. septembris, 22:04

HTC un Microsoft atklāj pirmo kopīgo Windows 8 tālruni

Jauns.lv

Jaunie HTC Windows Phone 8X un 8S tālruņi būs pieejami pie vairāk kā 150 mobilajiem operatoriem visā pasaulē.

Kā globālie līderi mobilo tehnoloģiju inovācijās un dizainā HTC sadarbojoties ar Microsoft 20. septembrī atklāja jaunos Windows tālruņus - Windows Phone 8X un 8S. Jaunie viedtālruņi darbojas ar Windows Phone 8 operētājsistēmu un var lepoties ar zīmīgu dizainu, plašām kameras iespējām, kā arī ar studijas kvalitātes skaņu, pateicoties Beats Audio™ sistēmai.

Microsoft izpilddirektors, Stīvs Balmers apgalvo: "Mūsu zīmola apvienošana ar pievilcīgajiem HTC Windows Phone 8X un 8S tālruņiem ir liels pavērsiens abām kompānijām. Kopā mēs klientiem piedāvājam skaidru izvēles iespēju un tiešām unikālu pieredzi. Man ir liels prieks pacelt šo ilgstošo sadarbību līdz nākamajam līmenim".

"Windows Phone 8 ir mūs iedvesmojis radīt jaunus viedtālruņus, kas dod šai platformai unikālu dizainu un tādu personību, kādu tā ir pelnījusi,": saka HTC Corporation izpilddirektors Pīters Čou. "Windows Phone platforma ir viennozīmīgi sevi parādījusi, kā viena no pieprasītākajām mobilo tālruņu operētājsistēmām pasaulē".

kasjauns.lv, Foto: LETA/EPA