Zināms, kad un cikos būs pieejams Windows 8.1
Pašlaik pāragri spriest, kas jaunajā Windows 8.1 būs labs un kas ne pārāk. To uzzināsim 18. oktobrī!
Auto un tehnoloģijas
2013. gada 15. augusts, 15:34

Zināms, kad un cikos būs pieejams Windows 8.1

Jauns.lv

Pēc veselas tenku, klaču, baumu un apgalvojumu lavīnas, Microsoft beidzot oficiāli darījis zināmu precīzu Windows 8.1 iznākšanas mirkli.

Pirmie pie jaunās Windows versijas tiks jaunzēlandieši. Viņiem operētājsistēmas apdeits būs pieejama 18. oktobrī pulksten 12.00 pēc vietējā laika. Jāpiebilst, ka lielākajā pasaules daļā tajā laikā vēl būs tikai 17. oktobris.

18. oktobrī pie jaunās Windows versijas tiks arī Windows 8 oficiālie lietotāji visā plašajā pasaulē. Turklāt jaunā OS versija būs pieejama ar Windows Store starpniecību.

Microsoft izteicis solījumu, ka sākot ar 18. oktobri arī visās tirdzniecības vietās ierīces uz Windows bāzes būs pieejamas jau ar jauno 8.1 versiju.

Pēc Microsoft domām jaunajai Windows versijai vajadzētu ātri vien iekarot datorlietotāju simpātijas. Tas esot veiksmīgs turpinājums Windows 8 inovācijām. Windows 8.1 sevī ietver daudz uzlabojumus un jauninājumus. Piemēram, plašākas datu personalizācijas iespējas, ir kļauts Internet Explorer 11 un veselu virkni „standartaprīkojuma“ aplikācijas.

Video: Operētājsistēma Windows 8.1

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video