foto: AP/Scanpix
Apšaude Mičiganas vidusskolā: 15 gadu vecā slepkavas vecāki arestēti un apsūdzēti par netīšu nonāvēšanu
Džeimss un Dženifera Krumbliji tiek apsūdzēti par to, ka ignorējuši pazīmes, kas liecinātu par viņu dēla Ītana iespējamo bīstamību.
Pasaulē
2021. gada 4. decembris, 21:34

Apšaude Mičiganas vidusskolā: 15 gadu vecā slepkavas vecāki arestēti un apsūdzēti par netīšu nonāvēšanu

Jauns.lv

Aizturēti vecāki 15 gadu vecajam jaunietim, kurš apšaudē Oksfordas ciemata vidusskolā Mičiganas pavalstī nogalināja četrus skolēnus un ievainoja vēl septiņus cilvēkus. Abi vecāki apsūdzēti par netīšu slepkavību, tomēr apsūdzības noraidījuši, vēsta “BBC”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Džeimss un Dženifera Krumbliji tika atrasti sestdien, slēpjoties noliktavā Detroitā, pēc tam, kad nebija ieradušies uz piektdien nozīmēto tiesas sēdi. Viņu advokāti sacīja, ka viņi bija plānojuši vērsties varas iestādē sestdienas rītā.

Tomēr atklājies, ka pāris no bankomāta izņēmis 4000 ASV dolāru un izslēdzis savus tālruņus.

Vecāki tiek vainoti, ka ignorējuši pazīmes, kas liecinātu par viņu dēla Ītana iespējamo bīstamību. Jaunietis apšaudē izmantojis sava tēva bisi.

Jaunietis, kurš veica apšaudi, ir Oksfordas vidusskolas 10. klases skolēns Ītans Krumblijs. Viņš apsūdzēts par pirmās pakāpes slepkavību un terorismu, tomēr savu vainu visās apsūdzībās noliedzis.

Jauns.lv jau ziņoja, ka apšaudē Oksfordas ciemata vidusskolā Mičiganas pavalstī otrdien nogalināti četri skolēni, bet septiņi cilvēki ievainoti.

Par uzbrukumu aizturēts kāds 15 gadus vecais Ītans Krumblijs, kuram konfiscēta bise. Viņš aizturēšanas brīdī nav pretojies un lūdzis nodrošināt viņam advokātu. Nekādus paskaidrojumus par savas rīcības motīviem viņš nesniedza.

Nogalinātie ir 14 un 17 gadus vecas meitenes un 16 gadus vecs zēns, paziņojušas amatpersonas.

Starp ievainotajiem viens ir skolotājs, bet pārējie skolēni.

Aizdomās turamais izšāva 15 līdz 20 reizes un rīkojās viens, paziņojusi policija.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas