foto: Tom Maddick / SWNS/ Scanpix
Ģimenes slaktiņš, kas satrieca kluso Anglijas pilsētiņu: atklājas jaunas detaļas par slepkavībās apsūdzēto personu
Pasaulē
2021. gada 22. septembris, 19:05

Ģimenes slaktiņš, kas satrieca kluso Anglijas pilsētiņu: atklājas jaunas detaļas par slepkavībās apsūdzēto personu

Jauns.lv

Par mātes, viņas divu bērnu un meitas draudzenes slepkavību Anglijas pilsētā Killamāršā uzrādītas apsūdzības kādam 31 gadu vecam vīrietim.

Džona Pola Beneta (13), Leisijas Benetas (11), viņu mātes Terijas Harisas (35) un Leisijas draudzenes Konijas Gentas (11) līķi tika atrasti svētdienas rītā īpašumā netālu no Šefīldas.

Deimians Bendals, kurš kā ziņo "Mirror" bija attiecības ar Teriju, apsūdzēts par mātes un trīs bērnus slepkavību. Dārbišīras policija trešdien paziņoja, ka viņš apsūdzēts četru slepkavību izdarīšanā.

Iepriekš ziņots, ka aizdomās turētais pie īpašuma guvis nelielus ievainojumus. Trīs bērni, kurus atrada mirušus īpašumā, bija skolnieki un viņu nāve satrieca vietējo sabiedrību.  

foto: Lee McLean / SWNS/Scanpix
Notikušā satriektais tēvs (no labās) pie traģēdijas vietas.

Džeisons Benets, kurš ir tēvs 13 gadus vecajam Džonam un 11 gadus vecajai Leisijai, kuri tika atrasti miruši mājā reizē ar viņu māti Teriju Harisu, soctīklos publicēja vairākus ierakstus par baiso traģēdiju.

Benets reportieriem netālu no notikuma vietas sacīja: "Es nespēju noticēt, ka viņus vairs neredzēšu. Es tikai vēlos viņus apskaut un noskūpstīt. Mana sirds ir salauzta."

Savā "Facebook" profilā viņš rakstīja: "Man vajag atpakaļ manus mazuļus. Dzīve vairs nebūs kā agrāk. Mani eņģeļi. Nebūs ilgi, kad atkal pieskaršos jūsu vaigiem, turēšu jūs sev klāt un skūpstīšu jūsu skaistās sejiņas."

foto: Lee McLean/SWNS/Scanpix

Notikušais satrieca arī vietējās administrācijas vadītāju Lī Rovliju: "Šī ir cieša un silta komūna. Zinu, ka daudzi iedzīvotāji būs šokēti un uztraukušies par šo ziņu."