Pasaulē
2021. gada 20. septembris, 12:33

Atrasts līķis, kas atbilst ASV pazudušās soctīklu zvaigznes aprakstam; drīz vien pazūd arī viņas līgavainis

Jauns.lv

ASV Vaiomingas štata Nacionālajā parkā atrastas cilvēka mirstīgās atliekas, kas atbilst bezvēsts pazudušās Gabijas Petito aprakstam, vēsta "BBC".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Kā jebkurš vecāks var iedomāties, šis ir neizmērojami grūts laiks viņas ģimenei," medijiem sacīja Federēlās izmeklēšanas biroja (FIB) aģents Čārlzs Džouns, piebilstot, ka nāves iemesls vēl nav noskaidrots.

22 gadus vecā Petito apmeklēja "Grand Teton National Park" kopā ar savu līgavaini Braienu Laundriju, kad jaunā sieviete pazuda. Laundrijs šajā lietā pasludināts par "interešu personu", taču nekādas apsūdzības viņam nav izvirzītas.

Viņš atteicās runāt ar policiju un pēc dažām dienām pazuda. FIB norāda, ka, lai gan tiesas ekspertīzei vēl jāapstiprina, ka mirstīgās atliekas pieder Petito, tās atbilda viņas aprakstam.

Laundrijs un Petito jūlijā devās ceļojumā ar busiņu, dokumentējot savus piedzīvojumus sociālajos medijos. "YouTube" video abi redzami smaidīgi, skūpstāmies un skrienam pa pludmali.

Šobrīd šis video apskatīts vairāk nekā 2,3 miljonus reižu. Taču 1. septembrī Laundrijs atgriezās mājās Floridā ar busiņu, bet bez Petito. Pēc desmit dienām ģimene ziņoja par viņas pazušanu.

Piektdien policija vēstīja, ka Laundrija ģimene apgalvo, ka nav dēlu redzējusi kopš otrdienas. Meklēšanas komanda nedēļu pavadīja sievietes meklējumos savvaļas rezervātā Floridā, taču līdz svētdienai nekas netika atrasts.

Vīrieša ģimene ar advokāta starpniecību izplatījusi paziņojumu, ka "ziņas par Gabiju Petito ir sirdi plosošas; Laundriju ģimene aizlūdz par Gabiju un viņas ģimeni". Pie pāra "Instagram" fotogrāfijām atstāti tūkstošiem komentāru, bet piektdien protestētāji bija sapulcējušies pie Laundrija ģimenes mājas kliedzot: "Kur ir Gabija?"

Divas nedēļas pirms Petito pazušanas Jūtas policija saņēma izsaukumu uz iespējamu vardarbīgu konfliktu, kurā bija iesaistīts šis pāris. Policija publicēja pie ķermeņa piestiprinātas kameras video, kurā Petito redzama, raudam un sūdzamies par savu garīgo veselību.

Tāpat viņa sacīja, ka pāris pēdējā laikā arvien biežāk strīdas. Policisti ierosināja pavadīt nakti atsevišķi, bet nekādas apsūdzības netika iesniegtas. Kas notika tālāk, šobrīd nav zināms. 

Gabijas "Instagram" profilam seko vairāki simti tūkstoši lietotāju.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās