foto: ekrānuzņēmums no video
Pirms 30 gadiem uz salas Grieķijā pazuda mazs zēns. Policijai ir sava versija par notikušo, bet māte tai joprojām netic
Bens
Pasaulē
2021. gada 26. jūlijs, 06:09

Pirms 30 gadiem uz salas Grieķijā pazuda mazs zēns. Policijai ir sava versija par notikušo, bet māte tai joprojām netic

Jauns.lv

Bezvēsts pazudušā Bena Nīdhama māte apgalvo, ka turpinās meklēt savu dēlu, kurš pirms 30 gadiem pazuda uz Grieķijas salas Kosas, vēsta "Sky News".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Benam bija 21 mēnesis, kad viņš pazuda, un policija uzskata, ka viņš 1991. gada 24. jūlijā gājis bojā negadījumā, kurā iesaistīta "smagā automašīna".

Zēns atradās savu vecvecāku lauku mājā uz Grieķijas salas, kad pazuda. Taču viņa māte, Kerija Nīdhama tic, ka viņas dēls joprojām ir dzīvs:

"Man joprojām ir cerība, ka policija ir kļūdījusies. Un kamēr nav nekādu pierādījumu, man ir jātic, ka viņš joprojām ir dzīvs. Nav neviena pavediena, kas norādītu uz pretējo." 

foto: ekrānuzņēmums no video
Bena māte Kerija 2016. gadā.

Sieviete atzīst, ka jūtas "iesprūdusi" 1991. gadā un ziedojusi trīs dekādes sava bērna meklēšanai, piebilstot: "Man nekad nav bijuši citi sapņi vai mērķi izņemot atrast Benu." 

Detektīvi no Dienvidjorkšīras policijas 2016. gadā uz salas veica trīs nedēļu ilgus meklēšanas darbus. Tajā laikā toreizējais detektīvs Džons Kuzins sacīja:

"Mana komanda un es zinām, ka mašīna, ieskaitot milzīgu racēju tika izmantota, lai 1991. gada 24. jūlijā atbrīvotu teritoriju no zemes aiz lauku mājām, kuras renovēja Nīdhamu ģimene.

Tā ir mana profesionālā pārliecība, ka Bens nomira negadījuma rezultātā netālu no lauku mājas, kur viņš pēdējo reizi redzēts spēlējamies.

Mana ekspertu grupa ir izpētījusi notikumus līdz šim incidentam un pēc tā. Tas, ka mums nav bijuši rezultāti šīs vizītes laikā Kosā, neizslēdz faktus par kuriem mēs zinām, ka tie ir patiesi." 

Viņš norādīja, ka izmeklēšana netiks izbeigta un jauna informācija tiks meklēta: "Mēs neapstāsimies savā uzdevumā uzzināt tālākās atbildes Bena ģimenei."

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas