foto: Pixabay
Nemāk runāt un staigāt: Krievijā uziet "maugļu bērnu" - aizdomas, ka no Latvijas
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē
2021. gada 24. marts, 13:57

Nemāk runāt un staigāt: Krievijā uziet "maugļu bērnu" - aizdomas, ka no Latvijas

Jauns.lv

Maskavas apgabalā Krievijā policisti kāda aizdomās turamā izsekošanas laikā uzgājuši pavisam nomocītu bērnu, kurš dzīvojis ar kaķiem par atkritumu izgāztuvi pārvērstā dzīvoklī.

Atrast bērnu izdevās pavisam nejauši - likumsargi uz ielas pamanīja kādu aizdomīgu pensionāru, kurš pēkšņi centies noslēpties, ielienot pa logu kādā privātmājā.

Tikuši iekšpusē, likumsargi ieraudzījuši ar atkritumiem pilnas istabas un koridoru. Visapkārt mētājušās netīras mantas, bet pa vidu visam vēl vairāki kaķi un bērns.

Bērns atrasts dzīvoklī Taldomā, Šedrina ielā. Pēc skata viņam bijuši trīs līdz četri gadi, taču izdevums "Moskovskij komsomoļec" precizē, ka atrasta sešus gadus veca meitene. Viņa nemāk runāt, pārvietojas četrrāpus un atsaucas tikai uz "kis-kis".

Kompāniju viņai sastādījuši 19 kaķi, starp kuriem viņa uzaugusi. Meitene nogādāta slimnīcā, bet viņas "aprūpētājs" – 65 gadus vecs maskavietis – nopratināts. Kas viņš ir bērnam, netiek precizēts.

Tikmēr "Ekspress Gazeta" vēsta, ka meitenītes bijušas divas – sešus gadus vecā Dace un 11 gadus vecā Mišana, kā arī viņu 48 gadus vecā māte, kura esot Latvijas pilsone.

Vecākā meitene neesot varējusi atcerēties, kad pēdējo reizi bija skolā. Meitenes pārtikušas no kaķu barības. 

Tēmas