Pasaulē
2020. gada 17. decembris, 16:48

Kaķis paslēpies starp Ziemassvētku egles rotājumiem, un tikai vērīgākie spēj viņu pamanīt

Jauns.lv

Sāra Nelsone Makginesa no Anglijas pilsētas Liverpūles rotāja Ziemassvētku eglīti. Par kociņu istabā vēl priecīgāki nekā viņa pati bija sievietes mājdzīvnieki. Kaķi gāza nost eglīšu mantiņas, lai pēc tam ar tām spēlētos. Kādā brīdī saimniece atskārta, ka pazudis viens no viņas mīluļiem.

Satrauktā saimniece ilgi meklēja savu mīluli, līdz palaidni tomēr pamanīja. Sāra nolēma nofotografēt kaķa slepeno patvērumu un foto publicēja savā "Facebook" profilā. Sieviete uzdeva atjautības uzdevumu un ieteica, lai cilvēki fotogrāfijā atrod pazudušo kaķi. "Tikai ne lielo brūno," viņa norādīja.

foto: Facebook

Sociālā tīkla lietotāji rūpīgi vēroja fotogrāfiju, taču uzdevums nebija viegls. Brūnais kaķis pamanāms uzreiz, bet otrs mājdzīvnieks, šķiet, foto nemaz nav.

"Es neko neredzu," komentēja Sandy Lipman.

"Es padodos," komentēja Joan Toohey.

"Izcila maskēšanās," norādīja Dee Lowe.

Tomēr uzmanīgākie un neatlaidīgākie pētītāji sasniedza mērķi un kaķi pamanīja. Cilvēki pamanīja, ka starp egles zariem, kas rotāta ar bumbiņām un mīkstajām rotaļlietām, rēgojas mazs un viltīgs balta kaķa purniņš. Saimniece apgalvo, ka kaķenei Lunai ļoti patīk slēpties eglē un no slēpņa novērot citus, kamēr viņu neviens neredz.

foto: Facebook