foto: Tom Maddick / SWNS
Latviešu skolnieka slepkavība Lielbritānijā: atbrīvo arī otro aizturēto jaunieti
Policija norobežojusi pļavu, kur tika atrasts skolnieka līķis.
Pasaulē
2020. gada 16. decembris, 09:36

Latviešu skolnieka slepkavība Lielbritānijā: atbrīvo arī otro aizturēto jaunieti

Jauns.lv

13 gadus vecais zēns, kuru britu policija aizturēja 12 gadus vecā skolnieka Roberta Bunča slepkavības izmeklēšanas gaitā, ir atbrīvots, vēstī raidsabiedrība BBC. Lai arī sākumā likumsargi bija aizturējuši kopā trīs jauniešus, pagaidām apcietinājumā palicis viens 14 gadus vecais aizdomās turētais. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

BBC raksta, ka 14 gadus veco jaunieti apsūdz Bunča noslepkavošanā, un sagaidāms, ka 11. janvārī viņš stāsies tiesas priekšā.

Bostonā nogalināts 12 gadus vecs skolnieks no Latvijas

Netālu no Lielbritānijas pilsētas Bostonas nogalināts puisis no Liepājas, 12 gadus vecais Roberts Buncis, aizdomās par kura slepkavību aizturēti trīs ...

gallery icon
14

Tikmēr likumsargi vietējiem Bostonas un tās apkārtnes iedzīvotājiem norādījuši: "Vēlamies pateikties sabiedrībai par tās atbalstu. Mūsu izmeklēšana turpinās, un mēs turpinām meklēt aculieciniekus vai ikvienu, kam ir videonovērošanas kameras ieraksti no šīs apkārtnes."

Skolnieks no Liepājas, kurš pirms vairākiem gadiem kopā ar tēti pārvācās uz Lielbritāniju, nupat būtu nosvinējis savu 13. dzimšanas dienu, taču sestdien Fištoftas ciematā netālu no Bostonas tika atrastas viņa līķis.