foto: ekrānuzņēmums no video
Novērošanas kameras Birmingemā nofilmē, kā šoferis nepilnas minūtes laikā sešas reizes sasit automašīnu
Pasaulē
2020. gada 15. novembris, 22:30

Novērošanas kameras Birmingemā nofilmē, kā šoferis nepilnas minūtes laikā sešas reizes sasit automašīnu

Jauns.lv

Novērošanas kameru ieraksti Anglijas pilsētā Birmingemā piefiksējuši 3.novembra pēcpusdienas notikumus, kad kāds 70 gadu vecs šoferis, iespējams, veselības problēmu dēļ, vairākas reizes ietriecās citās automašīnās, ēku sienās un sētās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sākumā redzams, kā "Toyota Aygo" markas spēkrats bīstami tuvojas krustojumam, knapi izvairoties no sadursmes ar pa galveno ceļu braucošu automašīnu. "Toyota" nebremzējot ietriecas ceļa malā stāvošajā atkritumu tvertnē un sētā, pa ceļam taranējot arī stāvvietā novietotu automašīnu.

foto: SWNS/Scanpix
Attēli no notikuma vietas

Pēc tam, nezināmu iemeslu dēļ, šoferis ieslēdzis atpakaļgaitu, un strauji sācis virzību atpakaļ, slaikā lokā ietriecoties automašīnā uz ielas.

Pie spēkrata, kura vadītājs acīmredzami ir zaudējis kontroli, pieskrien garāmgājēji, bet viņiem neizdodas auto apturēt, tāpēc tas ietriecas vēl vienā transportlīdzeklī, līdz atduras pret ēkas sienu.

foto: SWNS/Scanpix
Attēli no notikuma vietas

Kāds vietējais iedzīvotājs, balstoties uz policijas stāstīto, pastāstījis, ka pie auto stūres bijis 70 gadu vecs vīrietis. Brīdī, kad spēkrats ietriecies ēkas sienā, šofera kāja joprojām bijusi uz gāzes pedāļa.

Negadījumā kopumā tika sabojātas četras automašīnas, ieskaitot "Toyota Aygo", kā arī sabojātas trīs ēku sienas. Šoferis nogādāts slimnīcā.

foto: SWNS/Scanpix
Attēli no notikuma vietas

Šis gadījums noticis laikā, kad Lielbritānijā aizvien pieaug diskusijas par to, vai vecāka gada gājuma šoferi ir droši apkārtējiem. Diskusijas sākušās pagājušā gada janvārī, kad 99 gadus vecais Edinburgas hercogs princis Filips izraisīja avāriju, kurā cieta divas sievietes.