foto: ekrānuzņēmums no aculiecinieka uzņemta video
"Es krītu ārā" - Austrālijā aculieciniekus traumē redzētais atrakciju parkā
Pasaulē
2020. gada 26. oktobris, 19:05

"Es krītu ārā" - Austrālijā aculieciniekus traumē redzētais atrakciju parkā

Jauns.lv

Šokējošs incidents sestdien, 24. oktobrī, noticis Austrālijas pilsētā Kērnsā, kur 25 gadus veca sieviete izkritusi no karuseļa, kas kritiena brīdī atradies 30 metru augstumā. Viņa ar galvas un mugurkaula traumām nogādāta intensīvās terapijas nodaļā. Policija uzskata, ka sieviete nebija pareizi piesprādzēta, ziņo "7news".

"Pat no attāluma es dzirdēju, kā viņa tobrīd kliedza: "Es krītu ārā". Kad es paskatījos, tad redzēju, kā viņa tiešām slīd. Es teicu  partnerim, lai viņš paskatās. Kad pagriezos, viņa jau bija nokritusi. Es aizsteidzos, lai redzētu, kas noticis. Redzēju, kā viņa bija nokritusi. Esmu traumēta. Mums teica, lai ejam prom. Tas bija šausminoši, " atminas notikušā aculieciniece Bonija Tīstla.

foto: ekrānuzņēmums no aculiecinieka uzņemta video

Nokritušās sievietes ģimene bijusi turpat un nonākusi šoka stāvoklī. 

"Šādam braucienam vajadzētu būt drošam, bet tas tāds nebija," bažas pauž aculieciniece. 

Tikmēr pasākuma organizatori savā "Facebook" lapā izsaka līdzjūtību sievietes ģimenei un pauž dziļu nožēlu par notikušo. 

Ierakstu komentējuši vairāki tās dienas aculiecinieki, norādot, ka viņi jūtas traumēti. Kāda sieviete arī teic, ka incidentu redzējis arī viņas 9 gadus vecais dēls. 

Īpašu sarūgtinājumu Austrālijas medijiem paudis arī kāds tēvs Kurts Vanless, kurš kopā ar saviem diviem bērniem bijis klāt notikuma vietā. 

"Cilvēki veda savus bērnus, lai apskatītos, kas ir noticis. Tas ir pretīgi. Es sagrābu savus bērnus, neļaujot skatīties, jo domāju, ka viņa ir mirusi.

Es tiešām domāju, ka viņi slēgs visu atrakciju parku, bet viņi turpināja, " teic tēvs, piebilstot, ka arī viņi iepriekš izbraukuši tieši ar konkrēto atrakciju. Bērni sēdējuši atrakcijai pa vidu, bet viņš pat sākotnēji gribējis, lai viņi sēž priekšā, no kurienes izslīdēja sieviete. 

Sociālajā vietnē "Facebook" bija nonākuši arī video, kuros redzams konkrēti kritiena brīdis. Ņemot vērā uzsākto izmeklēšanu, video nodoti policijas rīcībā un no sociālajiem tīkliem izņemti.