foto: Ekrānuzņēmums
Zāģēja četras dienas. Sieva, kura sadalīja ukraiņu repera ķermeni, vīra nāvi uzskatīja par necienīgu
Repera Endija Kartraita ķermeņa daļas laulātā pāra dzīvoklī tika atrastas vairākos saiņos.
Attiecības
2020. gada 31. jūlijs, 14:56

Zāģēja četras dienas. Sieva, kura sadalīja ukraiņu repera ķermeni, vīra nāvi uzskatīja par necienīgu

Jauns.lv

Slavenais ukraiņu reperis un repa cīņu „Versus” dalībnieks Endijs Kartraits miris 25.jūlijā no narkotiku pārdozēšanas. Sieva Marina, kas atrada Aleksandra Juško ķermeni, nodomāja, ka muzikantam šāda nāve ir apkaunojoša, tāpēc nolēma to sadalīt, ko arī turpmākās četras dienas cītīgi darīja. Šādu notikušā versiju pauž Kārtraita sieva.

Kartraita sieva par notikušo pastāstījusi advokātei, kura, atbraukusi uz pāra dzīvokli un ieraudzījusi asiņaino skatu, palūgusi izsaukt policiju. Pēc provizoriskiem datiem pati Marina atradusies narkotiku reibumā un notikušo traģēdiju apzinājās tikai tad, kad atžirga no narkotisko vielu ietekmes.

Kartraita dzīvoklī, kas atrodas Ņevas prospektā, tika atrasti pieci iepakojumi ar ķermeņa daļām. Policisti konfiscējuši nazi, āmuru un griešanas dēli.

foto: Soctīkli
Marina Kohala ir aizturēta uz aizdomu pamata par vīra slepkavību.

Ķermeņa daļas ir nosūtītas uz ekspertīzi, bet repera sieva Marina Kohala ir aizturēta uz aizdomu pamata par vīra slepkavību. Viņu turpina nopratināt.

Endijam Kartraitam bija 30 gadi. Viņš vairāk pazīstams ar saviem repa dueļiem uz "Versus" skatuves. Viena no populārākajām bija viņa divkauja ar reperi Obe 1 Kanobe (īstajā vārdā Ņikita Kanobovičs).