foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: grūtniece pārbijās, kad pie savas gultas pamanīja tumšu galvas siluetu
Grūtniece vēlējās iemūžināt sava puncī esošā mazuļa kustības.
Pasaulē
2020. gada 30. jūnijs, 16:20

VIDEO: grūtniece pārbijās, kad pie savas gultas pamanīja tumšu galvas siluetu

Jauns.lv

"Reddit" lietotāja sociālajā tīklā dalījās ar biedējošu stāstu, kas atgadījās ar viņas gaidībās esošo māsu. Meitene nolēma nofilmēt vēderu, lai iemūžinātu sava mazuļa kustības. Tajā mirklī ieņaudējās arī viņas kaķēns. Sākotnēji viņa neko dīvainu nepamanīja, bet pārbijās, kad vēlāk skatījās sevis filmēto video.

Video kadros redzams, ka gultas kājgalī parādās tumša ēna, kas pēc kontūrās atgādina mazuļa galvu. Soctīklos video ievietojusī sieviete paziņoja, ka viņas māsa jau nedēļu mājās ir viena, kur uzturas kopā ar kaķi un suni, taču grūtniece jutusies dīvaini, it kā viņu kāds novērotu.

foto: Ekrānuzņēmums
Grūtniece vēlējās iemūžināt sava puncī esošā mazuļa kustības.

"Māsai nav citu bēru, un viņa mājās bija viena. Kaķis un suns abi ir baltā krāsā, tāpēc būtu skaidrs, ja tie būtu bijuši dzīvnieki. Viņa pat šo ēnu nepamanīja, iekams nenoskatījās video. Visu šo laiku māsa mājā jutās savādi, it kā viņu kāds vērotu," skaidro malakaijamess.

Arī cietiem soctīklu lietotājiem šis video uzdzina šermuļus. Viņus uztrauc meitenes stāvoklis, bet malakaijamess apliecināja, ka ar māsu viss ir kārtībā. Lai gan viņas līdz šim tā arī nav sapratušas, kas bijusi šī spocīgā radība.

"Tas ir tik biedējoši! Es ceru, ka tas nelabvēlīgi neietekmēs viņu vai bērniņu," komentāros rakstīja QualiteaSpook_Emi.

"Man ir šermuļi," kodolīgs ir MindGoesBlank69.