foto: Ekrānuzņēmums
Interneta hits: vīrietis no sava mauriņa aizdzen Austrālijas premjeru
Pasaulē
2020. gada 6. jūnijs, 08:32

Interneta hits: vīrietis no sava mauriņa aizdzen Austrālijas premjeru

Jauns.lv

Amizants gadījums noticis Austrālijā, kur kāds privātmājas īpašnieks iejaucās preses konferencē, kuras laikā valsts premjers Skots Morisons žurnālistus informēja par jauniem finansiālās palīdzības pasākumiem Covid-19 krīzes dēļ. Sakaitinātais vīrietis iznāca no savas mājas un palūdza nokāpt no mauriņa, kuru viņš nesen bija iesējis.

Šis video guvis plašu atsaucību sociālajos tīklos. Austrālijas iedzīvotāji ironizē, ka kaut kas tāds iespējams tikai viņu valstī.

Plašsaziņas līdzekļi vēstī, ka šis kuriozais atgadījums noticis Jaundienvidvelsā kādā nelielā pilsētā, kuru apmeklēja Morisons, un turpat noturēja preses konferenci, stāstot, kā valdība iecerējusi finansiāli atbalstīt būvniecības sektoru. Šī paziņojuma laikā no mājas iznāca kāds vīrietis un nobļāvās, lai sanākušie nokāpj no zālāja. Premjers šo lūgumu uztvēra ar sapratni, sakot: “Protams, paejam malā no šejienes.” Žurnālisti atsaucās politiķa lūgumam un nokāpa no mauriņa.

Šis atgadījums guva plašu ievērību sociālajos tīklos, cilvēkiem komentējot, ka grūti iedomāties vēl “austrāliskāku rīcību”.