foto: EPA/Scanpix
“Viņš viņus brutāli nogalināja!” - Austrālijas premjerministrs komentē bijušā regbija spēlētāja un viņa ģimenes nāves apstākļus
Draugi un tuvinieki sēro par bojāgājušo Baksteru ģimeni.
Sporta zvaigznes
2020. gada 21. februāris, 11:28

“Viņš viņus brutāli nogalināja!” - Austrālijas premjerministrs komentē bijušā regbija spēlētāja un viņa ģimenes nāves apstākļus

Jauns.lv

Austrālijas premjerministrs Skots Morisons komentējis lietu par Brisbenas pilsētā automašīnā sadegušo Baksteru ģimeni, uzsverot, ka Jaunzēlandes “Warriors” Nacionālās regbija līgas bijušā spēlētāja Rovana Bakstera sieva un trīs bērni tikuši “brutāli noslepkavoti”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan policija vēl nebija oficiāli apstiprinājusi, ka Baksters pats būtu tīšuprāt aizdedzinājis automašīnu un pēcāk sadūris sevi līdz nāvei, tomēr apstiprināts fakts, ka šajā ģimenē jau iepriekš konstatēti vardarbības gadījumi. 

“Austrālieši ir šokēti un apbēdināti par to, kas ir noticis,” pēc notikušā paziņojis premjerministrs Morisons. “Hanna un viņas trīs bērni tika bezjēdzīgi un brutāli nogalināti,” viņš piebildis. 

Ceturtdien, 20. februārī, tikai vienu dienu pēc notikušā, Kvīnslendas policija publiski paziņoja, ka bijušā sportista Bakstera sieva un viņu trīs atvases patiesi nogalinātas. “Dzīvojot šādā laikmetā, pieaug dusmas, ka vardarbība ģimenē var novest pie piecu cilvēku nāves,” uzsvēris lietas izmeklētājs Marks Tomsons. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka trešdien, 19. februārī, Sadegot privātajai automašīnai, Austrālijas pilsētā Brisbenā bojā gājis bijušais regbija spēlētājs Rovans Baksters. Kopā ar bijušo sportistu mašīnā atradusies arī viņa sieva un trīs bērni.

Policija apstiprinājusi notikušo, paužot, ka Baksters un viņa trīs bērni, kas jaunāki par desmit gadiem, bojā gājuši notikuma vietā, bet 31 gadu vecā sieva Hanna Bakstere mirusi slimnīcā no smagiem apdegumiem.  

Notikušā aculiecinieki stāsta, ka redzējuši no automašīnas izlecam sievieti, kura kliegusi: "Viņš mani aplēja ar benzīnu!". 

Tāpat zināms, ka negadījuma brīdī pie automašīnas stūres atradusies bijušā regbista sieva, viņš pats sēdējis blakussēdētāja krēslā.