foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook",
Vai šogad snieg tikai Medvedeva sētā? Navaļnijs publicē savādu foto ar Krievijas premjera vasarnīcu
Navaļnijs apgalvo, ka sniegs Krievijas bijušā prezidenta un tagadējā premjerministra Dmitrija Medvedeva īpašumā ievests un izbērts par nodokļu maksātāju naudu.
Pasaulē
2019. gada 31. decembris, 06:18

Vai šogad snieg tikai Medvedeva sētā? Navaļnijs publicē savādu foto ar Krievijas premjera vasarnīcu

Jauns.lv

Ievērību sociālajos tīklos izpelnījies Krievijas prezidenta Vladimira Putina un Kremļa politikas opozicionāra Alekseja Navaļnija ieraksts, kurā no attāluma nofotografēta valsts premjerministra Dmitrija Medvedeva vasarnīca.

“Šī ir Dmitrija Medvedeva vasarnīca pie Volgas upes, kas fotografēta no otra krasta. Bet nesteidzieties man teikt: “Nu un? Tu mums to jau iepriekš biji rādījis” – te ir viena baigā detaļa. Vai redzat sniegu? Vai blakus esošajās vietās sniegs ir? [...]” teikts Putina opozicionāra “Facebook” ierakstā.

Navaļnijs turpinājumā norāda, ka Krievijas vidusdaļā ar sniegu šogad ir kā ir, tam noturēties traucējot siltums. Sniega nav arī Maskavā, visā Ivanovas apgabalā, Pļosas pilsētā (kur atrodas vasarnīca).

“Bet Dmitrija Medvedeva privātīpašumā, kurš atrodas šajā pašā Pļosā, sniegs ir! Nopirka sniegu, atveda un rūpīgi apbēra slēpošanas nogāzi un tai pieguļošo teritoriju. Nu sagribējās Krievijas premjerministram pāris reižu nobraukt no kalniņa, vai tad mums ir grūti viņam sarūpēt mazu Jaungada brīnumu?” smej Navaļnijs.

“Un kurš par šo samaksāja? Pareizi – jūs,” apgalvo opozicionārs, “Tāpēc, ja jums nav naudas, turieties pie domas, ka vismaz vienai ģimenei Krievijā jūs esat uzdāvinājuši skaistus svētkus un nodrošinājuši Jaungadam atbilstošu garastāvokli,” vēl piebilsts “Facebook” ierakstā.

Ar šo ierakstu ļaudis dalījušies simtiem reižu un tam ir tūkstošiem “patīk” un citu reakciju.

Komentāros cilvēku viedokļi atšķiras – kamēr citi smej līdzi Navaļnijam, daži norāda, ka tā vis neesot, ka sniegs Krievijā sastopams tikai Medvedeva sētā.