foto: Ekrānuzņēmums no Vk.com
Atklājas detaļas par traģēdiju Krievijas koledžā - kursabiedri par puisi ņirgājušies
Šaušanu sarīkojušajam Danilam Zasorinam studiju laikā nav bijuši nekādi disciplināri pārkāpumi.
Pasaulē
2019. gada 14. novembris, 11:25

Atklājas detaļas par traģēdiju Krievijas koledžā - kursabiedri par puisi ņirgājušies

Jauns.lv

Par Blagoveščenskas būvniecības koledžas studentu, kurš 14. novembra rītā sarīkoja apšaudi, mācību iestādē esot ņirgājušies. To atklāj kāds jaunietis, kurš studē līdzās esošajā lauksaimniecības koledžā. Viņš paziņojis, ka šaušana notikusi jau uz ielas.

"Koledžā viņu zākāja. Apšaudi viņš sāka uz ielas," "RIA Novosti" citē studentu.

Pēc tam, kad lauksaimniecības koledžā dzirdēja šaušanu, visi studenti tikuši evakuēti.

Citi studenti stāsta, ka Danils esot nokavējis lekciju un ticis izraidīts no auditorijas. Pēc pāris minūtēm puisis atgriezies ar ieroci. Viņš ar varu izgrūdis pasniedzēju no telpas, lai pēc tam uzsāktu haotisku šaušanu uz kursabiedriem. Pasniedzēja devusies pie apsargiem un lūgusi, lai tiek izsaukta policija, bet pati pametusi koledžu un patvērusies blakus esošajā veikalā, kura darbinieki izsauca glābšanas dienestus.

foto: Ekrānuzņēmums no Vk.com
Šaušanu sarīkojušajam Danilam Zasorinam studiju laikā nav bijuši nekādi disciplināri pārkāpumi.

Danilam Zasorinam studiju laikā nav bijuši nekādi disciplināri pārkāpumi, bet sekmes mācībās viņam bijušas labas un pat izcilas.

Koledžas vadība studentu raksturojušas kā nekonfliktējošu un atbildīgu jaunieti.

Viņa attiecības ar pasniedzējiem bijušas balstītas uz savstarpēju cieņu un uzticēšanos, kā arī atbildīgi izturējies pret uzdotajiem uzdevumiem.

19 gadus vecajam Danilam visos mācību priekšmetos bijušas labas un izcilas sekmes. Pasniedzēji nav novērojuši, ka puisis lietotu narkotikas vai alkoholu.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 14.novembra rītā Blagoveščenskas būvniecības koledžā notika traģiska apšaude, kurā gāja bojā divi cilvēki, tostarp uzbrucējs, kurš izdarīja pašnāvību, bet trīs studenti guvuši ievainojumus.

Auditorijā nogalināts ceturtā kursa students A. Golubičnijs. Tieši viņam slepkava pirms apšaudes kliedzis: "Vai tu esi nemirstīgs?"

Tēmas