foto: SWNS.com/Scanpix
Britu miljonāra sieva ar mīļāko realizē baisu fantāziju un nonāk cietumā uz 21 gadu
53 gadus vecā Andžela Teilore par sava vīra slepkavību notiesāta uz 21 gadu.
Pasaulē
2019. gada 9. novembris, 07:50

Britu miljonāra sieva ar mīļāko realizē baisu fantāziju un nonāk cietumā uz 21 gadu

Jauns.lv

Lielbritānijā par slepkavību 21 gadu cietumsods piespriests sievietei un viņas mīļākajam, kas fantazēja par seksu viņas vīra miljonāra asinīs, vēsta “The Guardian”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

53 gadus vecā Andžela Teilore un 54 gadus vecais Pols Kanons nogalinājis bagātu britu fermeri Viljamu Teiloru, kurš nevēlējies šķirt 20 gadus ilgušo laulību. Četrus mēnešus pāris slepus aizrāvušies ar pornogrāfiskām fantāzijām par vīrieša spīdzināšanu un sakropļošanu. 

Viljams esot mīlējis Andželu un šādu nāvi neesot pelnījis, norādīts lietas izskatīšanā tiesā, taču Andžela domājusi, ka šis ir vienīgais veids kā no vīra tikt vaļā.

foto: SWNS.com/Scanpix
Nogalinātais Viljams Teilors (70) Andželu ļoti mīlējis un neesot gribējis šķirt 20 gadus ilgo laulību.

Pierādījumi liecina, ka pēc Viljama izvilināšanas no mājām viņam uzbrukts un vīrietis nožņaugts. Teilora mirstīgās atliekas līdz viduklim dubļos atrastas kādā nomaļā upes krastā netālu no viņa fermas Hertfordšīrā – astoņus mēnešus pēc tam, kad viņš pēdējo reizi redzēts dzīvs. Teilors pazudis īsi pirms savas 70 dzimšanas dienas pagājušā gada jūnijā.

Slepkavas “WhatsApp” apmainījušies ar ziņām, kurās sīki aprakstīta fantāzija par kopīgu mazgāšanos dušā, kamēr no viņu ķermeņiem notek vīra asinis. Laika posmā no pagājušā gada februāra līdz jūnijam pāris apmainījies ar 28 tūkstošiem īsziņu, domājot, ka tas ir droši un sarakstei neviens nevar piekļūt. Lai arī ziņas izdzēstas, policija tās atradusi mobilā telefona atmiņā.

foto: SWNS.com/Scanpix
54 gadus vecais Pols Kanons saņēmis tādu pašu sodu kā viņa mīļākā.

Dažās no tām teikts: “Zini, ko es gribu izdarīt…mīlēties ar tevi uz viņa virtuves krēsla…kamēr viņš piesiets skatās! Un tad nosūtīt viņu uz elli!” Bet mīļākais atbildējis: “Domāju tas viņu nogalinātu. Pēdējā lieta, kuru viņš redzētu būtu tas kā mēs mīlējamies.”