foto: AFP/Scanpix
Sieviete Indijā 14 gadu laikā nogalina 6 ģimenes locekļus, neraisot nekādas aizdomas
Pēc tam, kad vīrieša ķermenī atrasts cianīds, nolemts, ka viņš izdarījis pašnāvību./Ilustratīvs attēls.
Pasaulē
2019. gada 4. novembris, 15:55

Sieviete Indijā 14 gadu laikā nogalina 6 ģimenes locekļus, neraisot nekādas aizdomas

Jauns.lv

Kādā ciematā Indijas dienvidos atklājies teju neticamais - 14 gadu laikā ar cianīdu sieviete nogalinājusi 6 savas ģimenes locekļus, vēsta "The Washington Post".

Divu dēlu māte, 47 gadus vecā Džolija Džosefa oktobrī arestēta saistībā ar sava pirmā vīra un piecu citu ģimenes locekļu nogalināšanu laika posmā no 2002. līdz 2016.gadam.

Policija ziņo, ka sieviete slepkavībās atzinusies. Kaimiņi par notikušo esot šokēti, jo viņa bijusi dievticīga. Tikmēr vīramāsa Džoliju raksturojusi kā "gudru un dzīvespriecīgu" sievieti. Par cianīda piegādi aizturēti vēl divi vīrieši.

Tomasu ģimene, kurā Džolija ieprecējās, pēc vairāku radinieku nāves uzskatījusi, ka ir nolādēta. Pirmā mirusi Džolijas vīramāte, bijusī skolotāja. Viņa iekritusi komā pēc jēra gaļas zupas apēšanas un drīz pēc tam mirusi.

Pēc sešiem gadiem pēc pusdienām miris vīratēvs. Neviena no nāvēm tajā laikā netika izmeklēta. Nākošais miris Džolijas vīrs ar kuru viņa bija precējusies 14 gadus. Arī viņš miris pēc maltītes.

Pēc tam, kad viņa ķermenī atrasts cianīds, tiesā nolemts, ka vīrietis izdarījis pašnāvību. Turpmāko piecu gadu laikā līdzīgi miruši vēl trīs ģimenes locekļi.

Izmeklētājs nāvēm uzmanību piesaistījis pēc tam, kad viens no Tomasa ģimenes locekļiem - Džolijas svaine lūgusi izmeklēt pēdējo gadījumu ar bojāgājušo.

Svainei Džolija sākumā simpatizējusi, jo kā atraitne audzinājusi divus bērnus. Taču aizdomas par to, ka kaut kas nav īsti kārtībā parādījušās, kad sieviete nolēmusi apprecēties ar viņas mirušā vīra brālēnu. 

Brālēna sieva un divus gadus vecā meita mirušas dažus gadus pirms kāzām. Bērns miris pēc ēšanas kopīgā ģimenes pasākumā baznīcā, bet sieva - pēc diviem gadiem apmeklējot zobārstniecības klīniku, kur saļimusi un mirusi. 

Abos gadījumos līdzās bijusi Džolija. Policija sākusi turēt aizdomās Džoliju pēc tam, kad atklājies par viņas meliem. Sieviete apgalvojusi, ka bijusi lekcijās prestižā koledžā. Tomēr izrādījies, ka viņa šajā koledžā nekad nav strādājusi.

Tēmas