foto: LETA
Zelenska biroja darbinieks, kurš Latviju sajauca ar Lietuvu, saņēmis zīmīgu dāvanu
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis vizītē Rīgā.
Pasaulē
2019. gada 17. oktobris, 16:37

Zelenska biroja darbinieks, kurš Latviju sajauca ar Lietuvu, saņēmis zīmīgu dāvanu

Jauns.lv

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska biroja pārstāvis pēc tam, kad Latviju sajauca ar Lietuvu, saņēmis dāvanā atlantu.

Par to savā “Facebook” profilā pavēstījis ukrainas līdera oficiālā biroja vadītājs Kirils Timošenko.

Incidents notika 16.oktobrī, kad Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ieradās oficiālā vizītē Latvijā. Biroja mājaslapā tika nopublicēts ziņojums, ka ukraiņu līderis ieradies Lietuvā.

“Sociālo tīklu speciālists, kurš pieļāva šo kļūdu, saņēma aizrādījumu un ģeogrāfijas atlantu,” rakstījis Timošenko.

Ukrainas prezidenta un kundzes sagaidīšanas ceremonija

gallery icon
28

Jau vēstīts, ka Vizīti Rīgā Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis kopā ar kundzi Olenu pavadīja ļoti blīvā, piepildītā grafikā. Zelensku pāri no rīta sagaidīja pie Valsts prezidenta pils, un visas dienas garumā sekoja viens pasākums pēc otra.

Zelenskis Rīgā apliecināja, ka Latvija ir Ukrainas draugs. Ukraina savas tiesības izcīna, par to maksājot briesmīgu cenu, tāpēc ir prieks, ka Latvija šajā sarežģītajā posmā stāv līdzās Ukrainai, pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Egilu Levitu žurnālistiem sacīja UkrainasValsts prezidents Volodimirs Zelenskis. 

Ukrainas prezidenta Volodimira Zelenska un viņa kundzes Olenas Rīgā piedzīvotais

gallery icon
37

Zelenskis pauda, ka ļoti priecājas atrasties viesmīlīgajā Latvijas zemē, piebilstot, ka vizīte Latvijā atklās jaunu lappusi "mūsu draudzīgo tautu un valstu attiecībās". Kaimiņvalsts vadītājs uzsvēra, ka Latvija ir viens no Ukrainas tuvākajiem kaimiņiem, kas labi saprot Ukrainasizaicinājums.

"Esmu pateicīgs par solidaritāti un atbalstu Ukrainas suverenitātei un teritoriālajai nedalāmībai, kā arī zināmu praktisko palīdzību," sacīja Zelenskis.