foto: Ekrānuzņēmums
VIDEO: Sibīrijā trīs vīrieši alkohola veikalā ar beisbola nūju brutāli uzbrūk apmeklētājiem
Vīrieši brutāli piekāva divus veikala apmeklētājus.
Pasaulē
2019. gada 17. oktobris, 13:44

VIDEO: Sibīrijā trīs vīrieši alkohola veikalā ar beisbola nūju brutāli uzbrūk apmeklētājiem

Jauns.lv

Policijas iecirknī viens no huligāniem mēģināja attaisnot savu rīcību, paziņojot, ka bijis alkohola reibumā.

Ačinksā trīs vīrieši vietējā lielveikalā sarīkoja brutālu atriebību un uzbruka apmeklētājiem, liecina sociālā tīkla "Vkontakte" grupā "Kriminālā Krasnojarska" ievietotais video.

Incidents notika 14.oktobrī ciematā Stroiķeļ īsi pirms viena no alkohola veikala slēgšanas.

foto: Ekrānuzņēmums
Vīrieši brutāli piekāva divus veikala apmeklētājus.

Novērošanas kameru video redzams, ka trīs vīrieši no mugurpuses pietuvojas veikala apmeklētājiem un veic uzbrukumu. Vienu no pircējiem viņi piekāva ar priekšmetu, kas izskatījās pēc beisbola nūjas. Cietušais zaudēja samaņu un saļima uz veikala grīdas.

Otru vīrieti varmākas spārdīja ar kājām. Huligāni ar kulakiem sita viņam arī pa galvu. Nesagaidījuši pretošanos, viņi turpināja spārdīt jau zemē gulošos vīriešus.

Viena no veikala pārdevējām mēģināja iejaukties ar kliedzieniem, bet otra nospieda trauksmes pogu. Pēc trīs minūtēm notikuma vietā ieradās apsargi bet uzbrucēji jau bija aizbēguši.

Nākamajā dienā vietējiem policistiem vienu no uzbrucējiem izdevās aizturēt. Iecirknī viņš sacīja, ka incidenta brīdī bijis alkohola reibumā un precīzu konflikta iemeslu nespēj atcerēties. Vīrietis atzīmēja, ka cietušie rupji izteikušies par viņa draugiem.
Divus pārējos uzbrucējus policisti vēl nav atraduši, bet viņi ir izsludināti meklēšanā.