Pasaulē
2019. gada 14. oktobris, 13:23

VIDEO: Krievijā ar mūziku neapmierināts kafejnīcas apmeklētājs dīdžeja sirdī triec nazi

Jauns.lv

Ļeņingradas apgabala pilsētā Kirovskā konflikts starp kafejnīcas apmeklētājiem un darbiniekiem noslēdzās ar kautiņu un iestādes dīdžeja nāvi. Kāds no viesiem ar nazi iedūra viņam sirdī, vēsta 47news.

Viena no kafejnīcas apmeklētājām žurnālistiem pastāstīja, ka to visu fiksējušas novērošanas kameras. Kādā brīdī zālē ieskrējis oficiantam līdzīgs vīrietis, kurš turējis rokās gaļas cirvi.

"Konflikta dalībnieki kliedza un lamājās. Cirvi viņam no rokām izsita, tāpēc sākās kautiņš, bet pirms tam dīdžejam kāds iedūra ar nazi. Es no bailēm palīdu zem galda," atceras kafejnīcas apmeklētāja.

foto: Ekrānuzņēmums
Konfliktā gāja bojā kafejnīcas dīdžejs.

Kā redzams video, pēc tam kadrā parādās vīrietis, kurš, paspēris pāris soļus, nokrīt zemē. Zem guļošā vīrieša ķermeņa krājās asins peļķe.  Brīdi pēc saļimšanas viņš tika pacelts un aiznests uz citu kafejnīcas telpu.

Zināms, ka vīrietis miris slimnīcā, kad mediķi viņam centušies glābt dzīvību.

Likumsargi noskaidrojuši, ka konflikts starp vienu no apmeklētājiem un dīdžeju sācies pēc tam, kad kafejnīcā, pēc klienta domām, nav skanējusi pārāk laba mūzika. Aizdomās turamais ir aizbēdzis un viņš izsludināts policijas meklēšanā.

Tēmas