foto: Facebook.com/methodisthealth
9/11 piemiņas dienā pulksten 9:11 ASV piedzimusi 9 mārciņas un 11 unces smaga meitenīte
Pasaulē
2019. gada 14. septembris, 16:50

9/11 piemiņas dienā pulksten 9:11 ASV piedzimusi 9 mārciņas un 11 unces smaga meitenīte

Jauns.lv

11.septembris “Al-Qaeda” teroristu uzbrukumu dēļ ASV un visā pasaulē tiek uzskatīts par sēru dienu, taču kādai ģimenei šis datums turpmāk asociēsies ar pozitīvu notikumu - meitiņas dzimšanu. Šī gada 11.septembrī pulksten. 9:11 vakarā pasaulē nāca mazā Kristīna Brauna, ziņo raidorganizācija BBC.

Kad mazā Kristīna Brauna piedzima, ārsti un slimnīcas darbinieki pamatīgi apmulsa, pamanot bērns dzimšanas laiku un svaru. Meitenīte piedzima tieši 9/11 piemiņas dienā, pulksten 9:11 vakarā un svēra 9 mārciņas un 11 unces (4,4 kilogramus).

Meitenīte nāca pasaulē "LeBonheur" slimnīcā Germantaunā Tenesī štatā.

“Mēs dzirdējām, ka ārsts paziņo dzimšanas laiku, un tad, kad Kristīna tika svērta, mēs izdzirdējām pārsteiguma gaviles, kad visi saprata, ka Kristīna sver 9 mārciņas un 11 unces, ir dzimusi pulksten 9:11 un 9/11 piemiņas dienā,” pēc notikušā stāsta meitenītes tēvs Džastins Brauns.

foto: Facebook.com/methodisthealth

Reičela Lonlina, slimnīcas sieviešu dienesta vadītāja, norāda, ka šāda sagadīšanās esot ļoti reta.

“Es jau vairāk nekā 35 gadus strādāju sieviešu dienestā, un nekad neesmu redzējusi, ka mazuļa dzimšanas datums, dzimšanas laiks un svars sakrīt,” viņa sacīja.

Meitenītes vecāki stāsta, ka šāda sagadīšanās, viņuprāt, ir ļoti īpaša, kā arī norāda, ka pēc vairākiem gadiem izstāstīs mazajai Kristīnai par šo skaitļu nozīmi.

Ņujorkā trešdien, 11.septembrī, notika piemiņas ceremonija, godinot teju 3000 cilvēku, kas tika nogalināti 2001.gada 11.septembra teroraktos, kad "Al Qaeda" teroristu nolaupītās pasažieru lidmašīnas ietriecās Ņujorkā Pasaules tirdzniecības centra debesskrāpjos.

Upuru tuvinieki, policisti, ugunsdzēsēji un pilsētas līderi Manhetenā pulcējās Nacionālajā 11.septembra memoriālā, pieminot teroraktu 18.gadadienu. Klusuma brīži tika ievēroti plkst.8.46 un 9.03, kad šajā dienā pirms 18 gadiem lidmašīnas ietriecās Pasaules tirdzniecības centra Ziemeļu un Dienvidu torņos.

"Al Qaeda" teroristi 2001.gada 11.septembrī nolaupīja četras lidmašīnas. Trešā tika ietriekta Pentagona ēkā, bet ceturtā nogāzās laukā Šanksvilā, Pensilvānijā.

Ik gadu 11.septembrī joprojām šeit sēro – 9/11 memoriāls ASV

Šodien visā pasaulē piemin 16. gadadienu kopš traģiskajiem 11. septembra notikumiem Amerikas Savienotajās valstīs, kad islāma kaujinieku nolaupītās lidmašīnas ietriecās ...

gallery icon
40