foto: EPA/Scanpix
Kas vainojams Malaizijā pazudušās Noras nāvē? Vietējie jau sākuši izteikt minējumus
Pasaulē
2019. gada 15. augusts, 09:07

Kas vainojams Malaizijā pazudušās Noras nāvē? Vietējie jau sākuši izteikt minējumus

Jauns.lv

Malaizijā mirušās 15 gadus vecās Noras Annas Kvorinas ģimene pēc meitas nāves sākusi meklēt atbildes – kāpēc tas notika un kurš būtu jāsauc pie atbildības. Tikmēr Malaizijas policija vairāk nekā astoņas stundas pēc meitenes atrašanas, tā arī nespēja sniegt pienācīgu atbildi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Glābēji Malaizijā veic plašus pazudušās īru pusaudzes meklēšanas darbus

Trešdien, 7.augustā meklēšanas un glābšanas komandas Malaizijā koncentrēja savus meklējumus gar upi, kas atrodas lejup no kalna un netālu no ...

gallery icon
41

Vietējie iedzīvotāji gan izteikuši vairākus minējumus, kas varētu būt noticis ar meiteni, izvirzot versiju, ka meitenei uzbrukusi vietējā cilts. 

Tikmēr glābēji, kas atrada Noras līķi izstāstījuši, ka sākumā izskatījies, ka meitene vienkārši aizmigusi. Uz Noras rokas bijuši redzami zilumi un skrāpējumi, bet citādi nekas neesot liecinājis, ka meitenei uzbrukts. 

Policija gan šādas baumas noliedz, paziņojot, ka šodien, 15. augustā, tiks izklāstīti sīkāki secinājumi par to, kas varēja būt noticis. Tāpat tiek gaidīti autopsijas rezultāti, kas parādīs, vai meitene mirusi vardarbīgā nāvē. 

Jau ziņots, ka Noras Annas Kvorinas ģimene pēc sava bērna līķa atpazīšanas jūtas satriekta par notikušo, piebilstot, ka Nora bija cilvēks, kas aizkustinājusi visu pasauli. 

foto: AP/Scanpix
15 gadus vecā Nora Anna Kvorina.

Ģimene izteikusi pateicību visiem 350 cilvēkiem, kas tika iesaistīti meitas meklēšanā.

Jauns.lv jau ziņoja, ka Noras mirstīgās atliekas atrastas apmēram divu kilometru attālumā no vietas, kur viņa pazuda 4.augustā  Malaizijas kalnu kūrortā netālu no Serembanas pilsētas pazudusī Nora bija ar īpašām vajadzībām. Viņas meklēšanā iesaistījās aptuveni 350 cilvēki.  

foto: EPA/Scanpix
Noras ģimene meitas līķa atpazīšanas laikā.

15 gadus vecā Nora no savas istabas pazuda 4.augustā, dienu pēc tam, kad ar ģimeni bija ieradusies kalnu kūrortā netālu no Serembanas pilsētas.
Meitene dzimusi ar traucējumiem, kas ietekmē smadzeņu attīstību. 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas